Ενημέρωση

ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΝΑΟΥΣΑΣ, ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΛΕΙΤΕ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 6936231736 (ΠΑΣΧΟΥΛΑ ΜΑΡΙΑ)

Κυριακή 18 Οκτωβρίου 2015

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΝΑΟΥΣΑΣ-Α.Ε. ΠΟΝΤΙΩΝ ΒΕΡΟΙΑΣ 4-1

Ένα όμορφο παιχνίδι, πολλές ευκαιρίες και πέντε γκολ μπόρεσαν να δουν οι φίλαθλοι στο γήπεδο του Αγίου Νικολάου, στο παιχνίδι μεταξύ του Ολυμπιακού Νάουσας και της ΑΕ Ποντίων Βέροιας.
Η νίκη του Ολυμπιακού με 4-1 χαρακτηρίζεται δίκαιη, αφού είχε την υπεροχή σε όλο το ενενηντάλεπτο, απέναντι σε μια πολύ φρέσκια ομάδα, απαρτιζόμενη από παιδιά νεαρής ηλικίας.
Το σκορ άνοιξαν οι φιλοξενούμενοι στο 13’ με κεφαλιά του Δερμιτζάκη και δέκα λεπτά αργότερα ήρθε η ισοφάριση από τον Ολυμπιακό με τον Μπλιάτκα.
Τα δύο συνεχόμενα γκολ του Βουδούρη στο 65’ και στο 70’ με πλασέ, έδωσαν το προβάδισμα στον Ολυμπιακό με δύο γκολ διαφορά και το σκορ έκλεισε ο Κωνσταντινίδης Δημήτρης με δυνατό σουτ από χτύπημα φάουλ, στο 85’.

Διακριθέντες παίκτες Ολυμπιακού Νάουσας: Βουδούρης Άγγελος, Κωνσταντινίδης Δημήτρης, Μήτσικας Αναστάσιος.

Την επόμενη Κυριακή 25/10/15, ο Ολύμπιακός Νάουσας θα αγωνιστεί με τον Α.Σ. Νηρέας εκτός έδρας.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΝΑΟΥΣΑΣ: Σπαθάκης, Χατζήιωαννίδης, Μπλιάτκας, Μήτσικας, Κωνσταντινίδης Δ., Βουδούρης, Κωστόπουλος(51’ Βλαχοδήμος), Κοκκοφειάδης, Lleshi(83’ Ανθρακέας), Κωνσταντινίδης Π.(78’ Σαρμπίνος), Μίγγας

Α.Ε. ΠΟΝΤΙΩΝ ΒΕΡΟΙΑΣ: Ιωαννίδης, Πουλιόπουλος, Σακελαρίου, Χατζηπαρασίδης, Δερμιτζάκης, Θεοδωρίδης Δ., Σιούτης, Θεοδωρίδης Α., Καφετζής, Κοντογιάννης, Πίκος(71’ Κανδυλίδης).  
































































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...