Ενημέρωση

ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΝΑΟΥΣΑΣ, ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΛΕΙΤΕ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 6936231736 (ΠΑΣΧΟΥΛΑ ΜΑΡΙΑ)

Πέμπτη 22 Οκτωβρίου 2015

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ: Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΟΛΩΝ ΜΑΣ.

Θα μπορούσε να επαναπαυτεί στο ρόλο του προέδρου και  να μείνει εκεί. Θα μπορούσε να μοιράζει ευθύνες και όχι να τις παίρνει όλες πάνω του. Θα μπορούσε να είναι μόνο θεωρίες, χωρίς πράξεις. 
Όχι ο Γιώργος. Ο Γιώργος Κωνσταντινίδης, ανέλαβε την προεδρία της ομάδας, όταν κανένας άλλος δεν ήθελε την ευθύνη. Την πήρε όλη πάνω του, παρά τις δυσκολίες που αντιμετώπισε πέρσι ως γενικός αρχηγός και παρά τις δυσκολίες που αντιμετώπιζε φέτος ο όμιλος. Δεν είναι απλά ένας πρόεδρος. Είναι ένας από τους δύο-τρεις σημαντικούς ανθρώπους του ομίλου, που χωρίς αυτόν δεν θα μπορούσε να λειτουργήσει τίποτα.
Έχει αποποιηθεί τον ρόλο του προέδρου, διατηρώντας ένα χαμηλό προφίλ και δουλεύει καθημερινά και ασταμάτητα για το καλό των παιδιών του ομίλου.

-Έχει αναλάβει τον οικονομικό τομέα της ομάδας και τον χειρίζεται περίφημα.  
-Έχει αναλάβει τις εργασίες του γηπέδου και καθημερινά είναι εκεί για να διορθώσει ή να βελτιώσει από πολλές πλευρές τις προπονήσεις των μικρών και μεγάλων αθλητών.
-Έχει αναλάβει την μαγνητοσκόπηση κάθε αγώνα και την προβολή του στο blog, κάνοντας μόνος του το απαραίτητο μοντάζ και ετοιμάζοντας τα βίντεο καρέ καρέ.  
-Έχει αναλάβει τα χρέη του φροντιστή της ομάδας, όταν η ομάδα παίζει εντός ή εκτός.
-Έχει αναλάβει όλα τα προβλήματα του ομίλου και τα χειρίζεται μόνος του, όταν πρέπει, εκεί που πρέπει και με μεγάλη ωριμότητα και πάθος για το καλό όλων μας.
-Έχει αναλάβει την αντιπροσώπευση του ομίλου σε εκδηλώσεις και συγκεντρώσεις.
-Την εμφανή αλλαγή του γηπέδου, την οφείλουμε κατά ένα μεγάλο βαθμό σε αυτόν.
-Τα κεκτημένα της ομάδας τα οφείλουμε σ’ αυτόν και τις τοποθετήσεις του όταν έπρεπε, προς όποιον αρμόδιο έπρεπε.
Είναι ένας άνθρωπος που διαχειρίζεται ευθύνες δέκα ατόμων.

Ο Γιώργος δεν είναι της θεωρίας. Δεν ήταν ποτέ. Είναι της πράξης. Δεν κρίνει κανέναν. Έχει μια καλή δικαιολογία για όλους μας. Είναι πάντα με το χαμόγελο, ακόμα κι αν του φερθείς άσχημα. Δεν τον τρομάζει η δουλειά αν είναι για το καλό μικρών παιδιών. Είναι πάντα εκεί, για να προσφέρει. Ανιδιοτελώς και φυσικά με μεγάλο προσωπικό κόστος. Και δεν τον νοιάζει. Ο στόχος του είναι να βοηθήσει κάνοντας ότι περνάει από το χέρι του. Έχει μία καλή κουβέντα για όλους, ακόμα και για όσους τον απογοητεύουν. Μπορεί να τα βάλει με όλους για να κερδίσει αυτό που δικαιούται ο όμιλος. Δεν τον τρομάζει τίποτα, γιατί έχει στόχο.
Το δύο του μεγάλα προσόντα, η σταθερότητα και η προσήλωση. Στις απόψεις, στις εργασίες, στις πράξεις και σ’ αυτό που υποσχέθηκε να κάνει φέτος. Είναι εκεί. Δίπλα σε όλους. Στους παίκτες, στους γονείς, στους μικρούς ποδοσφαιριστές, στους προπονητές, στους ανθρώπους της διοίκησης.
Προσωπικά μιλώντας, (θα μου επιτρέψετε), ειδικά για φέτος, δεν θα μπορούσα να αντεπεξέλθω αν δεν ήταν εκεί να με βοηθήσει στους τομείς του ομίλου, αλλά και προσωπικά. Του οφείλω πολλά.
Ο Γιώργος Κωνσταντινίδης αυτή τη στιγμή είναι ο σημαντικότερος άνθρωπος του ομίλου. Και αξίζει πολλά. Η ποιότητά του σαν άνθρωπος, η καλοσύνη του σαν χαρακτήρας και το σθένος τους σαν πρόεδρος καλύπτει όλα τα κενά μας.

 Του αξίζει ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ ευχαριστώ από όλους μας. 

Μαρία Πασχούλα. 









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...