Ενημέρωση

ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΝΑΟΥΣΑΣ, ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΛΕΙΤΕ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 6936231736 (ΠΑΣΧΟΥΛΑ ΜΑΡΙΑ)

Πέμπτη 18 Σεπτεμβρίου 2014

Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΤΗΣ ΑΡΣΕΝΑΛ ΣΤΙΣ ΣΧΟΛΕΣ ΤΗΣ (VIDEO)



      Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ


Attitude (Χαρακτήρας)
 Για να φτάσεις το μέγιστο των δυνατοτήτων σου σαν ποδοσφαιριστής είναι ζωτικής σημασίας να έχεις το σωστό χαρακτήρα μέσα και έξω από το γήπεδο.

Respect (Σεβασμός)
Πρέπει πάντα να σέβεσαι τους συμπαίκτες σου, τον αντίπαλό σου, τον προπονητή σου και τον διαιτητή. Για να καταφέρεις να πάρεις το μέγιστο από την ομάδα σου πρέπει να εκτιμάς τις προσπάθειες που καταβάλουν όσοι είναι γύρω σου.

Skills (Δεξιότητες)
Στην Άρσεναλ πιστεύουμε ότι οι δεξιότητες και η τεχνική είναι κύρια πηγή έμπνευσης για δημιουργικότητα, ενθουσιασμό και ψυχαγωγία.

Energy (Ενέργεια)
Πρέπει να έχεις πολύ ενέργεια για να πετύχεις το καλύτερο παίζοντας ποδόσφαιρο. Όσο περισσότερο μπορείς να διατηρήσεις τη φυσική σου κατάσταση σε υψηλό επίπεδο, τόσο περισσότερο θα σε ωφελήσει αυτό στους αγώνες.

New thinking (Νέος τρόπος σκέψης)
Αγκάλιασε τις ιδέες του προπονητή σου και πάντα να σκέφτεσαι διαφορετικούς τρόπους να βελτιωθείς τακτικά και τεχνικά. Να είσαι δημιουργικός με τις σκέψεις σου και να τις εκφράζεις μέσα στο γήπεδο όποτε μπορείς.

All for one (Όλοι για έναν)
Όσο και να δουλέψεις στην προσωπική σου εξέλιξη, το ποδόσφαιρο παραμένει ομαδικό παιχνίδι. Όσο περισσότερο δουλεύεις με τους συμπαίκτες σου, τόσο καλύτερος θα γίνεσαι σαν παίκτης και μέλος μιας ομάδας.

Learning (Μάθηση)
Μάθε να παίζεις με τον τρόπο της Άρσεναλ. Το ποδόσφαιρο βασίζεται στην πάσα και στη κίνηση, την τεχνική και τις δεξιότητες. Συνδυάζοντας τις αρχές της ευγενούς άμιλλας, της ομαδικότητας, της έκφρασης και της διασκέδασης!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...