Ενημέρωση

ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΝΑΟΥΣΑΣ, ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΛΕΙΤΕ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 6936231736 (ΠΑΣΧΟΥΛΑ ΜΑΡΙΑ)

Δευτέρα 15 Σεπτεμβρίου 2014

Η ΠΡΩΤΗ ΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΤΩΝ ARSENAL SOCCER SCHOOLS ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΝΑΟΥΣΑΣ


Την πρώτη τους επαφή με τους προπονητές και τους υπεύθυνους είχαν σήμερα οι γονείς και οι μικροί αθλητές της ακαδημίας της Arsenal στον Ολυμπιακό Νάουσας.
Στο γήπεδο του Αγίου Νικολάου, γνωρίστηκαν με τους προπονητές, μίλησαν μαζί τους, έμαθαν για τη συνεργασία με την Arsenal soccer schools, συζήτησαν για την πορεία των παιδιών τους μέσα από την ακαδημία του Ολυμπιακού Νάουσας σε συνεργασία με την Arsenal και άκουσαν την ομιλία του υπεύθυνου της ακαδημίας.
Τα παιδιά έκαναν και την πρώτη τους «μίνι» προπόνηση, στα πλαίσια γνωριμίας μεταξύ τους.


Οι προπονήσεις της ακαδημίας, θα γίνονται στο γήπεδο του Αγίου Νικολάου, κάθε Δευτέρα, Τετάρτη, Παρασκευή στις 17.00. Το Σάββατο θα ακολουθεί αγώνας με ακαδημίες του νομού και όχι μόνο.

Οι εγγραφές συνεχίζονται στα γραφεία του ομίλου στο ΔΑΚ Νάουσας καθημερινά από τις 19.00 έως τις 21.00 και στο τηλέφωνο: 6936231736

Στη Νάουσα, η επίσημη παρουσίαση των Arsenal Soccer Schools θα προγραμματιστεί εντός των επόμενων ημερών. Στη συνέντευξη τύπου που θα προγραμματιστεί θα παραβρεθούν εκτός από τους ανθρώπους του Ολυμπιακού Νάουσας και εκπρόσωποι του δικτύου της Arsenal, οι οποίοι θα αναλύσουν την ετήσια λειτουργία του προγράμματος και θα απαντήσουν σε σχετικές ερωτήσεις.
Αναλυτικά για τη συνέντευξη τύπου σε επόμενες αναρτήσεις. 




































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...