Ενημέρωση

ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΝΑΟΥΣΑΣ, ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΛΕΙΤΕ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 6936231736 (ΠΑΣΧΟΥΛΑ ΜΑΡΙΑ)

Τετάρτη 17 Σεπτεμβρίου 2014

Κλήρωση - Δωρεάν συμμετοχή στο Advanced Camp


ΚΕΡΔΙΣΕ MIA ΔΩΡΕΑΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ ADVANCED CAMP!
Το ετήσιο πρόγραμμα ταλέντων Advanced Development Program ξεκινάει επίσημα και οι Arsenal Soccer Schools σε προσκαλούν να λάβεις μέρος στην κλήρωση για μία δωρεάν συμμετοχή στην πρώτη συνάντηση μας για φέτος, το Advanced Tryout & Training Camp που διεξάγεται στο Ναύπλιο, από τις 25 έως τις 28 Οκτωβρίου 2014.

ADVANCED DEVELOPMENT PROGRAM
Το πρόγραμμα είναι σχεδιασμένο για να παρέχει συμπληρωματική προπόνηση και αξιολόγηση με την καθοδήγηση του καθηγητή ποδοσφαίρου της Royal Netherlands Football Association, Τon De Hoop. Σκοπός του είναι η καλύτερη δυνατή προετοιμασία ταλαντούχων νεαρών ποδοσφαιριστών ώστε να διεκδικήσουν θέση σε ακαδημία επαγγελματικής ομάδας στο εξωτερικό ή την Ελλάδα με τη συμπλήρωση του 16ου έτους από τη γέννηση τους. Μέχρι τώρα αρκετά παιδιά που συμμετείχαν στο πρόγραμμα μεταπήδησαν από τη σχολή τους σε επαγγελματικές ομάδες του Ελληνικού πρωταθλήματος. Μάθε περισσότερα για το πρόγραμμα Advanced πατώντας εδώ.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ
Συμπληρώστε με τα στοιχεία σας τη φόρμα επικοινωνίας του www.arsenalfootball.gr γράφοντας "ADVANCED ΝΑΥΠΛΙΟ" ως θέμα και "ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ" ως μήνυμα & μπείτε αυτόματα στην κλήρωση για μία δωρεάν συμμετοχή στο Advanced Try-out & Training Camp που θα διεξαχθεί στο Ναύπλιο, 25-28 Οκτωβρίου 2014. Παρακαλούμε όπως συμπληρώσετε τα πραγματικά σας στοιχεία (όνομ/μο & e-mail) ώστε να επικοινωνήσουμε μαζί σας σε περίπτωση που είστε ο νικητής του διαγωνισμού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...