Ενημέρωση

ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΝΑΟΥΣΑΣ, ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΛΕΙΤΕ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 6936231736 (ΠΑΣΧΟΥΛΑ ΜΑΡΙΑ)

Κυριακή 19 Μαΐου 2013

ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ Η ΗΜΕΡΙΔΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΝΑΟΥΣΑΣ

Με μεγάλη επιτυχία, έλαβε χώρα χθες στο πολιτιστικό κέντρο της σχολής Αριστοτέλους, η αθλητική ημερίδα του Ολυμπιακού Νάουσας.Αθλητές, προπονητές, γονείς και παράγοντες ενημερώθηκαν σχετικά με τη διατροφή, την αθλητική κάκωση, και την ψυχολογική υποστήριξη στη ζωή του αθλητισμού, καθώς και την ποδοσφαιρική ζωή μέσα από τις γνώσεις και την ματιά του προπονητή.Με την παρουσία τους μας τίμησαν, ο πρόεδρος της Ε.Π.Σ. κ. Καραμελίδης, ο κ. Τάσος Χριστοδούλου, ο προπονητής της Ε.Π.Σ. κ. Λυμούσης, ο Αντιδήμαρχος της πόλης κ. Βράντζης και ο κ. Ακριτίδης εκ μέρους της ομάδας της Νάουσας, τους οποίους ευχαριστούμε πολύ για την τιμή που μας έκαναν να παρακολουθήσουν την ημερίδα.

Αυτή η προσπάθεια θα ήταν ανέφικτη χωρίς της βοήθεια των ομιλητών, των κκ Γιάννη Γιαννούλη, Θεοφάνη Κουτρουλιά, Αχιλλέα Υφαντίδη και Στέφανου Γαϊτάνου.

Ευχαριστούμε τον Δήμο Νάουσας για την παραχώρηση της αίθουσας, το Χρήστο Αθανασιάδη για τη βοήθεια στις εκτυπώσεις και ιδιαίτερα τον δημοσιογράφο Αργύρη Τσιγγενόπουλο τόσο για τη συμμετοχή του σ' αυτήν την ημερίδα, όσο και για την αθλητική αλλά και κοινωνική του προσφορά μέσω του Imathia sport. 
Τέλος, ευχαριστούμε όλους εσάς που μας τιμήσατε με την παρουσία σας και κυρίως τους αθλητές που παρευρέθησαν στο χώρο και σίγουρα έφυγαν από εκεί γεμάτοι γνώσεις. 
Ο Ολυμπιακός Νάουσας με αυτή του την κίνηση, θέλει να δηλώσει παρόν στην αθλητική ζωή αυτής της πόλης και σκοπός του είναι, η βελτίωση του αθλητή, όχι μόνο ως παίχτης αλλά και ως άνθρωπος μέσα στην κοινωνία, καθώς και η  υγιής ποδοσφαιρική και αθλητική ζωή σ' αυτήν την πόλη.
Ανανεώνουμε το ραντεβού μας, για τις επόμενες ημερίδες, οι οποίες θα γίνουν θεσμός.

























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...