Ενημέρωση

ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΝΑΟΥΣΑΣ, ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΛΕΙΤΕ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 6936231736 (ΠΑΣΧΟΥΛΑ ΜΑΡΙΑ)

Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2012

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΝΑΟΥΣΑΣ - Α.Ε. ΣΦΗΚΙΑΣ 1-0


Ένα πολύ όμορφο παιχνίδι έλαβε χώρα το απόγευμα, στο γήπεδο του Αγίου Νικολάου, που θα μπορούσε να είχε λήξει με μεγαλύτερη διαφορά γκολ, μιας και οι ευκαιρίες για τους γηπεδούχους ήταν πολλές. Το σκορ αδικεί την ομάδα του Ολυμπιακού, παρ' όλα αυτά πήρε την νίκη με 1-0, απέναντι σε μία πολύ καλή, νεανική, φρέσκια ομάδα, όπως είναι η Α.Ε. Σφηκιάς.
Κλασικές ευκαιρίες, στρωτό ποδόσφαιρο, πολλή καλή κυκλοφορία μπάλας και αναρίθμητες ευκαιρίες.
Το γκολ πέτυχε στο εικοστό λεπτό, ο Ευθύμης Ιωακειμίδης, με καταπληκτικό σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή, στέλνοντας την μπάλα στο γάμα της δεξιάς γωνίας του τέρματος. Ακολούθησαν πολλά τετ α τετ, τα οποία δεν κατάφεραν να μετατρέψουν σε γκολ οι παίκτες του Ολυμπιακού.
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Χατζηαθανασίου, Μπλιάτκας, Μήτσικας Τ., Cela, Φερλαχίδης, Ιωακειμίδης, Χατζηγεωργίου, Λιακόπουλος, Στογιάννος, Ρώσσιος, Χατζηιωαννίδης, Σακελάρης (46'), Μήτσικας Π. (46'), Βουδούρης (70').
ΣΦΗΚΙΑ: Αλαμπουρινός, Φωτόπουλος, Θωμαίδης, Κυπαρισσόπουλος, Μαστορόπουλος, Καραμανιάδης, Κωστόπουλος, Χατζηνικολάου, Μπόλος, Παπαγεωργίου, Θωμαίδης.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...