Ενημέρωση

ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΝΑΟΥΣΑΣ, ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΛΕΙΤΕ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 6936231736 (ΠΑΣΧΟΥΛΑ ΜΑΡΙΑ)

Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2013

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΒΕΡΟΙΑΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΝΑΟΥΣΑΣ 6-1


Με το βαρύ σκορ 6-1 έφυγε ο Ολυμπιακός από τη Βέροια, όπου αντιμετώπισε ίσως την καλύτερη και πιο φορμαρισμένη ομάδα του β΄ομίλου της Α2, την Ακαδημία Ποδοσφαίρου Βέροιας.Χωρίς πάθος,μουδιασμένα και με καινούριο σχήμα στην αμυντική του γραμμή , λόγω ελλείψεων,δεν κατάφερε να σταματήσει την αντίπαλη ομάδα.Η Ακαδημία προηγήθηκε μόλις στο 5΄ και βρέθηκε να κερδίζει με 4-0 στο ημίχρονο. Στο δεύτερο ημίχρονο τα πράγματα βελτιώθηκαν ελάχιστα, χάθηκαν κάποιες ευκαιρίες και σημειώθηκε ένα γκολ από τον Νίκο Τσαμπούρη στο 55΄. 
Ασφαλώς μία ακόμα Κυριακή ,φεύγει δραματικά για τον Ολυμπιακό που σίγουρα ούτε το σκορ,ούτε και η δεύτερη συνεχόμενη ,μετά από πολύ καιρό ήττα, δείχνουν την πραγματική εικόνα της ομάδας.
Ελπίζουμε , αυτή να είναι η τελευταία κακή εμφάνιση της ομάδας και πως η συνέχεια να φανεί αντάξια των προσδοκιών της.











2 σχόλια:

  1. Η άποψη της Ακαδημίας Βέροιας για τον αγώνα

    Σπουδαία νίκη για την Α2
    Το ερασιτεχνικό τμήμα της Ακαδημίας που συμμετέχει στην Α2 κατηγορία, αγωνίστηκε την Κυριακή στην έδρα της, στο ΔΑΚ Δημήτριος Βικέλας με την ομάδα του «Ολυμπιακού» Νάουσας και κέρδισε με το εντυπωσιακό σκορ 1-6.
    Α.Ε.Π.-ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΒΕΡΟΙΑΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΝΑΟΥΣΑΣ: 6-1
    Σκόρερ Α.Ε.Π.- Ακαδημίας: 2’ Τρούπκος, 24’- 44’(πέναλτι) Καλτσάς, 32’ Τσαλακόπουλος,65’ ΚαραπεΪδης, 78’ Νταμοτσίδης.
    Εικόνα παιχνιδιού: Παίζοντας, απλά, σοβαρά και πειθαρχημένα η Ακαδημία Ποδοσφαίρου Βέροιας κατάφερε να ξεπεράσει σχετικά εύκολα την αντίσταση της νεανικής και ελπιδοφόρου ομάδας του «Ολυμπιακού» Νάουσας. Γενικά, έγινε ένα γρήγορο παιχνίδι με δύο ομάδες που η σκέψη και η προσπάθειά τους ήταν να παίξουν ποδόσφαιρο. Τυχεροί όσοι παραβρέθηκαν στο ΔΑΚ την Κυριακή, αφού παρακολούθησαν δύο νεανικές ομάδες να προσφέρουν ωραίο θέαμα.

    http://acadhmia-verias.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Νομίζω πως ο Ολυμπιακός έχασε ,αλλά με τέτοια σχόλια το ποδόσφαιρο κέρδισε. Συγχαρητήρια στην Ακαδημία Βέροιας για την ομάδα της και το ήθος της.Σίγουρα της αξίζουν παραπάνω απ αυτό που είναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...