Ενημέρωση

ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΝΑΟΥΣΑΣ, ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΛΕΙΤΕ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 6936231736 (ΠΑΣΧΟΥΛΑ ΜΑΡΙΑ)

Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2013

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΝΑΟΥΣΑΣ-ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΥΚΟΓΙΑΝΝΗΣ 7-2

Σε ένα από τα χειρότερα γήπεδα έγινε ο αγώνας μεταξύ των δύο ομάδων σήμερα, μιας και το γήπεδο του Αγίου Νικολάου, για άλλη μια φορά, ήταν μέσα στις λάσπες. Παρ' όλα αυτά, έγινε ένα πολύ καλό παιχνίδι, με πολλές φάσεις, δύο πέναλτι και πολλά γκολ.Μόλις στο 2' άνοιξαν το σκορ οι γηπεδούχοι με τον Σακελάρη και στο 12' έκαναν το 2-0 με τον Χατζηιωαννίδη. Μείωσαν οι φιλοξενούμενοι με πέναλτι στο 20', μετά από μια φάση ανατροπής παίχτη τους μέσα στη μεγάλη περιοχή, όμως ο Παρθενόπουλος στο 22' κατάφερε και έβαλε μπροστά την ομάδα του με δύο γκολ διαφορά. Ακόμη ένα πέναλτι, μετά από ανατροπή, ήρθε να μειώσει το σκορ για την ομάδα της Λυκογιάννης, και το 4-2 (σκορ ημιχρόνου) έγινε και πάλι από τον Χατζηιωαννίδη, δέκα λεπτά πριν την λήξη του ημιχρόνου.
Αλλά τρία γκολ σημειώθηκαν από τον Ολυμπιακό Νάουσας, στο 60' με τον Παρθενόπουλο, στο 73' με τον Μάινο και στο 85' με τον Ρώσσιο. 
Η νίκη για τους γηπεδούχους ήταν μεγάλης σημασίας μιας και έβαλε γερά θεμέλια για την παραμονή τους στην κατηγορία. Τίποτα δεν έχει τελειώσει, συνεχίζουμε να παλεύουμε χωρίς να επαναπαυόμαστε ούτε στιγμή. Έχουμε σημαντικούς αγώνες μπροστά μας και δεν έχουμε την πολυτέλεια να  υποτιμήσουμε κανέναν απ' αυτούς.
Τα γκολ του Ολυμπιακού Νάουσας σήμερα ήταν όλα αφιερωμένα στον Αβραάμ και στην κορούλα του. Ο αρχηγός της Ομάδας Τάσος Μήτσικας παρέδωσε το περιβραχιόνιο της αρχηγίας στον Αβραάμ ως ένδειξη τιμής για το νέο μέλος της οικογένειάς του!
Ευχόμαστε στην ομάδα της Λυκογιάννης, καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα και τους ευχαριστούμε για το άψογο κλήμα του αγώνα. 
















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...