Ενημέρωση

ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΝΑΟΥΣΑΣ, ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΛΕΙΤΕ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 6936231736 (ΠΑΣΧΟΥΛΑ ΜΑΡΙΑ)

Κυριακή 10 Μαρτίου 2013

ΝΕΑ ΓΕΝΕΑ ΝΙΚΟΜΗΔΕΙΑΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΝΑΟΥΣΑΣ 2-0


Παρά την ήττα του από την πρώτη σε βαθμολογία ομάδα της κατηγορίας, ο Ολυμπιακός έπαιξε πολύ καλό ποδόσφαιρο και θα μπορούσε στο πρώτο ημίχρονο να προηγηθεί, αφού οι ευκαιρίες διαδεχόταν η μία την άλλη. Μπήκε δυνατά, με πάθος και περιόρισε την γηπεδούχο στα καρέ της προσπαθώντας να ανοίξει το σκορ. Η λήξη του πρώτου ημιχρόνου βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες χωρίς γκολ και τον Ολυμπιακό να προηγείται σε φάσεις.
Οι φάσεις του δευτέρου ημιχρόνου ανήκουν και στις δύο ομάδες. Ο νόμος του ποδοσφαίρου που λέει πως όταν δεν εκμεταλλεύεσαι τις ευκαιρίες που σου δίνονται να βάλεις γκολ τότε τρως γκολ, επιβεβαιώθηκε στο 70' όπου η Νικομήδεια ήταν αυτή που άνοιξε το σκορ και έκανε το 1-0. Ο Ολυμπιακός δεν μπόρεσε να αντεπεξέλθει και λίγο πριν τη λήξη ήρθε το 2-0, με το οποίο και έληξε το παιχνίδι.
Η διαιτησία του κυρίου Καρυπίδη ήταν από τις καλύτερες αυτής της σεζόν και πρέπει να αναφερθεί.
Ευχαριστούμε την ομάδα της Νικομήδειας για την άψογη φιλοξενία, και τα θετικά σχόλια που εισπράξαμε.  Η Διοίκηση, οι προπονητές και ο παίκτες της ομάδας τους εύχονται καλή πορεία την επόμενη χρονιά στην Α1.
ΣΥΝΘΕΣΗ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ: Ράντζιος, Μπλιάτκας, Φερλαχίδης, Cela, Στογιάννος (Λιανέρης 78'), Χριστοδούλου (Σακελλάρης 60'), Κοκκοφειάδης, Χατζηγεωργίου, Παρθενόπουλος, Μάινος, Βουδούρης(Αρνής 84')























1 σχόλιο:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...