Ενημέρωση

ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΝΑΟΥΣΑΣ, ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΛΕΙΤΕ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 6936231736 (ΠΑΣΧΟΥΛΑ ΜΑΡΙΑ)

Κυριακή 24 Μαρτίου 2013

ΕΛΠΙΔΑ ΜΟΝΟΣΠΙΤΩΝ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΝΑΟΥΣΑΣ 3-0


Με πολλές απώλειες λόγω τραυματισμών αγωνίστηκε σήμερα ο Ολυμπιακός Νάουσας, σε μία έδρα η οποία ήθελε πολύ την νίκη για να σταθεί όρθια στον αγώνα της για σωτηρία.
Ο Ολυμπιακός αγωνίστηκε καθαρά, χωρίς άγχος, αλλά με πολλά προσωπικά και ομαδικά λάθη που στοίχησαν τους τρεις βαθμούς του αγώνα.Το σκορ καθορίστηκε ήδη από το πρώτο ημίχρονο, μιας και πρώτο γκολ ήρθε  μόλις στο 4’. Ακολούθησαν τα άλλα δύο στο 35’ και στο 43’.Στο δεύτερο ημίχρονο παίχτηκε ανοιχτό ποδόσφαιρο, αλλά χωρίς πολλές φάσεις και το σκορ παρέμεινε 3-0 μέχρι τη λήξη του αγώνα.  Αξίζει να σημειωθεί το σουτ του Μάινου που έγλειψε το δοκάρι της αντίπαλης εστίας και το τετ α τετ με τον τερματοφύλακα των Μονοσπίτων του Σακελάρη που κατάφερε και έστειλε την μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
Η διαιτησία δεν ήταν από τις καλύτερες του πρωταθλήματος, μιας και σημειώθηκαν λάθη.

Ευχαριστούμε τα Μονόσπιτα για την φιλοξενία τους και τους ευχόμαστε καλή συνέχεια στην τελευταία αγωνιστική, στην προσπάθειά τους για παραμονή στην κατηγορία.



Στην προτελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος, πρέπει να σημειωθεί πως ο Ολυμπιακός  ξεκίνησε από την αρχή του πρωταθλήματος να παίζει καθαρό ποδόσφαιρο και αυτή ήταν και η φιλοσοφία του. Να παιχτεί στα ερασιτεχνικά γήπεδα ποδόσφαιρο και μόνο ποδόσφαιρο, από νέα παιδιά, χωρίς κανέναν ίχνος άλλων «παιχνιδιών». Αυτό κατάφερε να κάνει και γι’ αυτό αγωνιζόταν μέχρι την τελευταία στιγμή να παραμείνει σ’ αυτή την κατηγορία. Το ίδιο συνεχίζει να κάνει και θα συνεχίσει να κάνει για όσο καιρό υπάρχει αυτή η διοίκηση, αυτός ο προπονητής και αυτοί οι παίκτες.  
Ευχαριστούμε πολύ όσους μας στήριξαν σε αυτή τη νοοτροπία... 

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΝΑΟΥΣΑΣ: Χατζηαθανασίου, Μπλιάτκας, Cela, Χριστοδούλου(Χατζηγεωργίου 45'), Μαρούδας, Φερλαχίσης, Μάινος, Βουδούρης, Στογιάννος(Κοκκοφειάδης 60'), Σακελλάρης, Παρθενόπουλος(Χατζηιωαννίδης 80').
ΜΟΝΟΣΠΙΤΑ: Γεωργάς, Χατζηθεοδώρου, Εμμανουηλίδης, Μίλης, Δήμου, Lamcia(Κώνογλου 35'), Χατζημούσης, Μπουρδάνος, Γκογκόπουλος, Λουμπουρδής, Τσάουσι




































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...