Ενημέρωση

ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΝΑΟΥΣΑΣ, ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΛΕΙΤΕ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 6936231736 (ΠΑΣΧΟΥΛΑ ΜΑΡΙΑ)

Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2013

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΝΑΟΥΣΑΣ-ΑΕΠ ΒΕΡΟΙΑΣ: 2-1


Καταιγιστικός από ευκαιρίες ο Ολυμπιακός στο πρώτο ημίχρονο, θα μπορούσε να ανοίξει το σκορ από νωρίς, στο 10’ με κεφαλιά του Τσιούλη που απέκρουσε με υπερένταση ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων, στο 18’ με σουτ του ίδιου παίκτη, στο 27’ με σουτ του Φράγγη ή στο 28’ με την κεφαλιά του Cela.

Το σκορ άνοιξε στο 29’ η φιλοξενούμενη ομάδα με πλασέ στην πλάτη των αμυντικών του Ολυμπιακού, στην μοναδική τους ευκαιρία στο πρώτο ημίχρονο.
Ο Ολυμπιακός απάντησε άμεσα στο 32’ με το υπέροχο γκολ του Χαιτίδη με σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή και ισοφάρισε τα τέρματα.
Πολλές οι ευκαιρίες και στην επανάληψη αν και η απόδοση των παικτών δεν ήταν η ίδια.
Αξίζει να σημειωθούν, η κεφαλιά-άουτ του Χαιτίδη στο 59’ μετά από κόρνερ, το σουτ του ίδιου παίκτη στο 70’ και η εύκολη απόκρουση του τερματοφύλακα, το σουτ του Κοκκοφειάδη έξω από τη μεγάλη περιοχή στο 80’ που κατέληξε άουτ και το σουτ του Χατζηγεωργίου στο 84’.
Το γκολ ήρθε για τους γηπεδούχους στο 88’ από τον Τσιούλη με πλασέ, μετά από κόρνερ και πανηγυρίστηκε έντονα.
Στο 43’ ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού δέχτηκε την δίκαιη κίτρινη κάρτα από τον διαιτητή του αγώνα, λόγω διαμαρτυρίας.
Ο Ολυμπιακός Νάουσας εύχεται στην ομάδα της ΑΕΠ Βέροιας καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΝΑΟΥΣΑΣ: Μιχαηλίδης, Μπλιάτκας, Cela, Χατζηιωαννίδης, Γκότσης, Χατζηγεωργίου, Φράγγης(Βουδούρης 87’), Στογιάννος(Γκίλτσης 82’), Χαιτίδης(Κοκκοφειάδης 79’), Μάινος, Τσιούλης
ΑΕΠ ΒΕΡΟΙΑΣ: Οβεζίκογλου, Θεοδωρίδης, Κιατικίδης, Γαβριηλίδης, Μιχαηλίδης, Γκιλίνας(Ιορδανίδης 46’), Γαλάνης, Καλτσάς, Γκαλαίτσης(Γκέλος 67’), Νταμοτσέβ, Χαρισιάδης. 






































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...