Ενημέρωση

ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΝΑΟΥΣΑΣ, ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΛΕΙΤΕ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 6936231736 (ΠΑΣΧΟΥΛΑ ΜΑΡΙΑ)

Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2014

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΝΑΟΥΣΑΣ-ΔΟΞΑ ΝΑΟΥΣΑΣ 2-2


Ένα όμορφο παιχνίδι σε έναν άσχημο αγωνιστικό χώρο.
Με την ομίχλη να κρύβει τα πάντα, χιόνι, και σε λασπωμένο τερέν, έγινε ο αγώνας ανάμεσα στον Ολυμπιακό Νάουσας και την Δόξα Νάουσας σήμερα στο γήπεδο του Αγίου Νικολάου.
Το παιχνίδι δυνατό, με πάθος και από τις δυο πλευρές, και ευκαιρίες κάτω από τα δοκάρια.


Η Δόξα με δύο ευκαιρίες κατάφερε να προηγηθεί από το πρώτο ημίχρονο με 0-2. Οι ευκαιρίες του Ολυμπιακού δεν βρήκαν στόχο, διότι σκόνταψαν στον πάντα έτοιμο και έμπειρο Γιώργο Κασαπίδη.
Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Ολυμπιακός, κατάφερε με το γκολ του Λέσι να μειώσει το σκορ και με το εύστοχο πέναλτι του Τσιούλη, μετά από ανατροπή του Χατζηιωαννίδη μέσα στη μεγάλη περιοχή, να ισοφαρίσει το σκορ και να μοιράσει τους βαθμούς και στις δύο ομάδες τελικά.
Το τελικό σκορ αδικεί την ομάδα του Ολυμπιακού, λόγω ευκαιριών καθώς και λόγω καλής απόδοσης, συνεργασίας, και όμορφου παιχνιδιού των παικτών του.
Ένα μεγάλο «Μπράβο» σε όλους τους παίκτες και των δύο ομάδων, που ενάντια στον καιρό και στο γήπεδο, αγωνίστηκαν με προθυμία και ενθουσιασμό, προσπαθώντας να προσφέρουν θέαμα, πράγμα που κατάφεραν.
Η διοίκηση του Ολυμπιακού και οι παίκτες, εύχονται στον ποδοσφαιριστή της ομάδας Νίκο Τσαμπούρη, που τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια του αγώνα και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της πόλης, καλή ανάρρωση και γρήγορη επιστροφή στα γήπεδα. 
Ο προπονητής της ομάδας του Ολυμπιακού και η διοίκηση, θέλει να ευχαριστήσει τους παίκτες της ομάδας, για τη σημερινή τους εμφάνιση και το πάθος τους για τη νίκη, την δύναμη και την ομαδικότητα που έδειξαν.
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΝΑΟΥΣΑΣ: ΤΣΙΑΚΟΣ, ΜΠΛΙΑΤΚΑΣ, ΧΑΤΖΗΙΩΑΝΝΙΔΗΣ, ΓΚΟΤΣΗΣ, ΤΣΑΜΠΟΥΡΗΣ(76' ΧΑΙΤΙΔΗΣ), ΖΙΑΜΠΑΚΑΣ, ΚΟΚΚΟΦΕΙΑΔΗΣ, ΧΑΤΖΗΓΕΩΡΓΙΟΥ, ΜΠΟΣΙ(65 ΙΩΑΚΕΙΜΙΔΗΣ), LLESHI, ΤΣΙΟΥΛΗΣ

ΔΟΞΑ ΝΑΟΥΣΑΣ: ΚΑΣΑΠΙΔΗΣ, ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ, ΚΕΠΙΣΗΣ, ΚΕΜΑΛΙΔΗΣ(46 ΒΡΟΥΦΤΣΗΣ), ΣΤΟΓΙΑΝΝΟΣ, ΑΝΘΡΑΚΕΑΣ, ΜΙΣΚΟΣ, ΓΕΩΡΓΑΚΗΣ, ΚΑΝΤΕΡΙΣΚΑΣ, ΙΝΤΟΣ(81' ΤΙΨΙΟΣ), ΒΑΡΒΕΡΗΣ













































Φωτογραφίες: Ευγενία Σύρκου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...