Ενημέρωση

ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΝΑΟΥΣΑΣ, ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΛΕΙΤΕ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 6936231736 (ΠΑΣΧΟΥΛΑ ΜΑΡΙΑ)

Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2014

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΕΠΙΣΚΟΠΗΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΝΑΟΥΣΑΣ 2-1


Ένα όμορφο παιχνίδι διεξήχθη στο γήπεδο της Επισκοπής σήμερα το μεσημέρι, με τον Ολυμπιακό Νάουσας να φιλοξενείται από την ομάδα του Κεραυνού Επισκοπής.
Το παιχνίδι χωρίς βαθμολογική σημασία επέτρεψε στους παίκτες να ευχαριστηθούν ποδόσφαιρο, παίζοντας ανοιχτά και προσφέροντας στους φιλάθλους φάσεις και γκολ.
Η ήττα για την ομάδα του Ολυμπιακού δεν σημαίνει και πολλά, καθώς οι παίκτες έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και έβγαλαν στο γήπεδο πάθος, δύναμη και θέληση για τη νίκη. Οι ευκαιρίες για γκολ από τη μεριά των φιλοξενουμένων ήταν πάμπολλες και στα δύο ημίχρονα, χωρίς όμως η μπάλα να μπορέσει να καταλήξει στα δίχτυα.
Οι αμφισβητούμενες φάσεις πολλές, οι οποίες καθόρισαν και το αποτέλεσμα.

Το σκορ άνοιξε ο Κεραυνός στο 20’ με ατομική προσπάθεια του Μάμαλη. Η ισοφάριση για τον Ολυμπιακό ήρθε στο 33’ όπου, μετά από μπαλιά του Γκότση, ο Τσιούλης πλάσαρε τον τερματοφύλακα και έστειλε μόνος του τη μπάλα στα δίχτυα.
Η πιο αμφισβητούμενη φάση που καθόρισε και το παιχνίδι έγινε στο 60’, όπου η μπάλα βρήκε το χέρι του Γκότση και ο διαιτητής έδειξε το σημείο του πέναλτι και την κίτρινη κάρτα στον παίκτη. Ο Φανάρας ευστόχησε κάνοντας το 2-1 και το παιχνίδι έληξε χωρίς καθυστερήσεις.
Ο Ολυμπιακός Νάουσας ευχαριστεί την ομάδα της Επισκοπής για τη φιλοξενία.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΝΑΟΥΣΑΣ:  Μιχαηλίδης, Cela, Χατζηιωαννίδης, Ζιαμπάκας, Γκότσης(60’ Βουδούρης), Μπλιάτκας, Κοκκοφειάδης, Ιωακειμίδης, Μπόσι, Φράγγης(55’ Χαιτίδης), Τσιούλης.

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΕΠΙΣΚΟΠΗΣ: Δημητρίου, Ορδουλίδης, Φανάρας(83’ Τσαχαλίδης), Δελητζάκης, Φωτίου(75’ Κυριακίδης), Τσεχελίδης, Λύτης, Μάμαλης, Καρυπιδης, Ορφανίδης, Σιταρίδης(88’ Θωμίδης).





















































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...