Ενημέρωση

ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΝΑΟΥΣΑΣ, ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΛΕΙΤΕ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 6936231736 (ΠΑΣΧΟΥΛΑ ΜΑΡΙΑ)

Κυριακή 2 Φεβρουαρίου 2014

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΥΚΟΓΙΑΝΝΗΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΝΑΟΥΣΑΣ 4-0


Το σερί των άσχημων εμφανίσεων καλά κρατεί στην ομάδα του Ολυμπιακού Νάουσας και ο αγώνας σήμερα μου δίδαξε πως όποιος θέλει να παίξει μπάλα, απλά… το κάνει.

Δεν ψάχνει για δικαιολογίες, δεν κριτικάρει τους άλλους, δεν μένει ανέπαφος από το αποτέλεσμα, δεν λιγάει με την πρώτη στραβή, δεν αποποιείται ευθύνες, δεν ψάχνει την προσωπική προβολή, και πάνω απ’ όλα, αφού επέλεξε να αθληθεί ομαδικά, δεν φέρεται εγωκεντρικά.
Η ομάδα του Ολυμπιακού έχει μία ιστορία πίσω της. Θα πρέπει να τη σεβαστούμε όλοι μας. Και αυτοί που αγωνίζονται και αυτοί που διοικούν και αυτοί που κοουτσάρουν.
Αν θέλουμε να λεγόμαστε ομάδα, θα πρέπει να επαναπροσδιορίσουμε πρώτα τον όρο και μετά τον εαυτό μας.
Η διοίκηση του Ολυμπιακού αποδέχεται την κύρια ευθύνη για τα τελευταία άσχημα αποτελέσματα της ομάδας, ως έπρεπε να κάνει. Από εκεί και πέρα…. όποιος θέλει να παλέψει γι’ αυτή την ομάδα μπορεί να είναι εκεί. Όποιος δεν θέλει, θα πρέπει να αποχωρήσει. Τώρα.
Ο Ολυμπιακός Νάουσας δεν είναι ΚΑΦΕΝΕΙΟ. Το λέει η ιστορία του. Και όλοι αυτοί οι άνθρωποι που τον αγαπάνε και το αποδεικνύουν με τη δουλειά τους.
Συγχαρητήρια στην ομάδα της Λυκογιάννης που πήρε το ματς, γιατί… το ήθελε.
(Οι λίγες φωτογραφίες είναι προσεκτικά επιλεγμένες).

















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...