Ενημέρωση

ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΝΑΟΥΣΑΣ, ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΛΕΙΤΕ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 6936231736 (ΠΑΣΧΟΥΛΑ ΜΑΡΙΑ)

Πέμπτη 5 Ιουνίου 2014

ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ CAMP ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ!



Η πρώτη οργανωμένη προσπάθεια για τη φετινή σεζόν, είναι η δημιουργία θερινού camp ποδοσφαίρου αλλά και μαζικού αθλητισμού που θα λάβει χώρα, τα τέλη Ιουνίου 2014. Θα ακολουθήσουν ακαδημίες αθλητών για τη χειμερινή σχολική περίοδο.

              


Camp ποδοσφαίρου-μαζικού
            Το camp ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού Νάουσας θα διεξαχθεί από τις 23 Ιουνίου έως τις 1 Ιουλίου 2014, στις εγκαταστάσεις του Αγίου Νικολάου, αλλά και το δημοτικό στάδιο της πόλης. Μια ομάδα έμπειρων γυμναστών θα απασχολούν τα παιδιά-αθλητές κάνοντας τους προπονήσεις φυσικής κατάστασης, προπονήσεις ποδοσφαίρου αλλά και εκμάθησης αθλοπαιδιών (μπάσκετ, βόλεϊ ,αγωνισμάτων στίβου, κολύμπι, πεζοπορία, ποδηλασία). Φιλικά παιχνίδια, διαγωνιστικά παιγνίδια και διάφορες αθλητικές εκδηλώσεις θα λάβουν χώρα κατά τη διάρκεια του camp.
            Σ αυτό θα μπορούν να συμμετέχουν παιδιά ηλικίας 5 εως 15 ετών. Οι αθλητές θα είναι χωρισμένοι σε τμήματα 10-15 ατόμων. Κάθε τμήμα θα αποτελείται από παιδιά ίδιας ηλικίας και θα έχουν τον δικό τους προπονητή. Οι ώρες που θα απασχολούνται θα είναι από τις 10.00π.μ. έως 16.00μ.μ.. Στο ενδιάμεσο θα υπάρχει χρόνος θεωρητικής κατάρτισης καθώς και ικανοποιητικός χρόνος για σνακ, το οποίο θα παρέχεται από την οικογένεια του κάθε παιδιού. ΣΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ CAMP ΘΑ ΕΠΙΣΚΕΥΘΕΙ, ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΓΟΝΕΙΣ, ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ ΚΑΙ ΔΙΑΤΡΟΦΟΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΝΟΙΧΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ. 


ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ
            Ο χώρος του Αγίου Νικολάου είναι ένας πανέμορφος τόπος, απείρου φυσικού κάλους, στον οποίο τα παιδιά θα γευτούν κάθε χαρά της φύσης αλλά και θα γυμναστούν σ αυτόν, μιας και οι αθλητικές του εγκαταστάσεις είναι ποικίλες. Στα γήπεδα μπάσκετ, τένις, βόλεϊ, ποδοσφαίρου αλλά και στο κολυμβητήριο τα παιδιά θα περάσουν τον περισσότερο χρόνο τους. Στη δροσιά των τεράστιων πλατάνων θα αναλύσουμε την τεχνική κάθε αθλήματος.

ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Το  camp απευθύνεται σε κάθε παιδί και οικογένεια. Το κόστος συμμετοχής είναι 35 Ευρώ. (Για κάθε αδερφάκι, το κόστος μειώνεται περίπου στο μισό, δηλαδή 15 ευρώ για το δεύτερο παιδί, το τρίτο κλπ…)





ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
            Οι δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται με την προσκόμιση του παρακάτω αποκόμματος, στα γραφεία του συλλόγου (Τα γραφεία του Ολυμπιακού Νάουσας βρίσκονται στο δημοτικό στάδιο της πόλης). Η κυρία Πασχούλα Μαρία θα παραλαμβάνει τα δελτία συμμετοχής κάθε Τρίτη και Τετάρτη από τις 19.00 έως τις 21.00.




Για οποιαδήποτε πληροφορία αλλά και εγγραφές μπορείτε να τηλεφωνείτε στο τηλ: 6936231736

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...