Ενημέρωση

ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΝΑΟΥΣΑΣ, ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΛΕΙΤΕ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 6936231736 (ΠΑΣΧΟΥΛΑ ΜΑΡΙΑ)

Παρασκευή 22 Αυγούστου 2014

ΠΡΩΤΑ Ο ΜΕΣΣΙ ... ΜΕΤΑ Ο ΓΙΟΣ


Διαβάζουμε τον τρόπο που λειτουργούν οι μεγάλες ακαδημίες ποδοσφαίρου του εξωτερικού …. χαζομάρες, που ξέρουν αυτοί ; Άκου εκεί, μέχρι τα έντεκα λέει κάνουν ασκήσεις που αναπτύσσουν τις δεξιότητες και την αντίληψη του παιδιού και σκοπός δεν είναι η νίκη.
Πες το αυτό στους ‘Έλληνες γονείς. Πες τους ότι το παιδί τους έχει ανάγκη από άλλη εκπαίδευση, εκτός σχολείου, γιατί μπορεί να μην γίνει ποδοσφαιριστής.
Πρέπει να αναπτύξει τις ικανότητες του, να μάθει να συνεργάζεται, να αγωνίζεται, να διαχειρίζεται τόσο τη νίκη όσο και την ήττα. Υπάρχουν τόσα πράγματα να μάθει, που εμείς περιοριζόμαστε μόνο στη νίκη της ομάδας.
Συμπέρασμα …. Στις ακαδημίες ποδοσφαίρου, πρώτα πρέπει να εκπαιδευτούν οι γονείς και μετά τα παιδιά, αν θέλουμε κάτι να αλλάξει, αλλιώς… ας μείνουμε στο να ζούμε το όνειρο θερινής νυκτός και να πιστεύουμε πως, δύο ταλέντα υπάρχουν στη γη… ο Μεσσι και ο γιός μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...