Ενημέρωση

ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΝΑΟΥΣΑΣ, ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΛΕΙΤΕ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 6936231736 (ΠΑΣΧΟΥΛΑ ΜΑΡΙΑ)

Κυριακή 21 Σεπτεμβρίου 2014

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΝΑΟΥΣΑΣ-ΔΟΞΑ ΝΑΟΥΣΑΣ 1-1 (1η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ)


Ισοπαλία παραχώρησε ο Ολυμπιακός Νάουσας στο ντέρμπι της πόλης, απέναντι στην ομάδα της Δόξας Νάουσας σήμερα, στο γήπεδο του Αγίου Νικολάου, μιας και δεν κατάφερε να μετατρέψει σε γκολ τις άπειρες ευκαιρίες που είχε.
Μονόλογος του Ολυμπιακού το πρώτο ημίχρονο με τις κλασικές ευκαιρίες του Φράγγη, μόλις στο πρώτο λεπτό στέλνοντας την μπάλα λίγο έξω από το δοκάρι, του Χαιτίδη στο 2’ με τον ίδιο τρόπο, στο 5’ του Τσιούλη, και πολλές άλλες.

Στο 21’ το φάουλ που εκτέλεσε ο Μάινος έφυγε λίγο μόλις έξω από την εστία και στο 40’ ο ίδιος παίκτης κατάφερε και δεν σκόραρε σε τετ α τετ με τον τερματοφύλακα. Με τον ίδιο τρόπο ο Χαιτίδης στο 43’ δεν κατάφερε να ανοίξει το σκορ.
Στο δεύτερο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν απόδοση, και προσπάθησαν να προηγηθούν, αλλά το γκολ ήρθε για τους γηπεδούχους στο 54’ με πλασέ του Τσιούλη και η μπάλα επιτέλους βρήκε δίχτυα. Το δοκάρι του Κουμπουλή στο 65’δεν κατάφερε να βάλει τους γηπεδούχος μπροστά με δύο γκολ διαφορά.
Το 1-1 ήρθε στο 75’ για τη Δόξα με πέναλτι, μετά από ανατροπή παίκτη τους μέσα στη μεγάλη περιοχή. Το πέναλτι εκτέλεσε ο Σαρμπίνος, ισοφαρίζοντας το σκορ.
Οι φιλοξενούμενοι έχασαν κάποιες κλασικές ευκαιρίες να προηγηθούν σουτάροντας έξω από τη μεγάλη περιοχή τις περισσότερες φορές, αλλά δεν κατάφεραν να σκοράρουν.
Η μεγαλύτερη ευκαιρία του αγώνα για να τελειώσει το παιχνίδι με νίκη των ερυθρολεύκων ήρθε στο 93’, όπου με κεφαλιά σε κενή εστία, ο Μήτσικας κατάφερε και έστειλε την μπάλα άουτ.
Το παιχνίδι χαρακτηρίζεται ένα από τα πιο ωραία της αγωνιστικής, μιας και οι δύο ομάδες που αγωνίστηκαν, το έκαναν με πάθος, δύναμη και θέληση για τη νίκη.
Πολύ καλή η διαιτησία του Κυρίου Βρέσκα και των βοηθών του, παρά τη δυσκολία των φάσεων.
Ο Ολυμπιακος Νάουσας εύχεται στην ομάδα της Δόξας, καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΝΑΟΥΣΑΣ: Μιχαηλίδης, Χατζηιωαννίδης, Τσιούλης, Χαιτίδης(Βουδούρης 67’), Φράγγης(Κωνσταντινίδης Π 46’), Μάινος, Κουμπουλής, Lleshi(Πετρακίδης 70’), Μπλιάτκας, Μήτσικας, Κωνσταντινίδης Δ.

ΔΟΞΑ ΝΑΟΥΣΑΣ: Κασαπίδης, Βρούφτσης, Γεωργίου, Σαρμπίνος Σ., Κεμαλίδης, Κούτης, Γεωργάκης(Θεοδοσιάδης 67’), Τύψιος(Ανθρακέας 90’), Βαρβέρης(Τανούσης 90’), Καντερίσκας, Σαρμπίνος Α.












































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...