Ενημέρωση

ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΝΑΟΥΣΑΣ, ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΛΕΙΤΕ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 6936231736 (ΠΑΣΧΟΥΛΑ ΜΑΡΙΑ)

Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου 2014

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΥΚΟΓΙΑΝΝΗΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΝΑΟΥΣΑΣ 2-3


Ματς για γερά νεύρα εξελίχθηκε η αναμέτρηση ανάμεσα στον Ολυμπιακό Νάουσας και στον Απόλλων Λυκογιάννης, στο γήπεδο της Ν. Λυκογιάννης, μιας και τα είχε όλα. Ανατροπές, πέναλτι, κόκκινες κάρτες και θέληση για την νίκη και από τις δύο ομάδες.


Το πρώτο σουτ του αγώνα από τον Χαιτίδη που δεν κατάφερε να βρει δίχτυα, μόλις στο 3’. Το άνοιγμα του σκορ για τον Ολυμπιακό ήρθε στο 18’ με γκολ του Μάινου μετά από υπέροχη σέντρα του Μπλιάτκα. Οι ευκαιρίες για τον Ολυμπιακό πολλές, με πιο σημαντική φάση το δοκάρι του Χαιτίδη στο 35’.  Δύο λεπτά πριν λήξει το ημίχρονο ο Απόλλων κατάφερε και ισοφάρισε με τον Παπαδόπουλο και έφερε το παιχνίδι στα ίσα. Το άστοχο σουτ του Ζιαμπάκα στο 44’ σε κενή εστία δεν μπόρεσε να αλλάξει το σκορ.
Το δεύτερο ημίχρονο χρωματίστηκε από δύο αποβολές και τρία πέναλτι. Στο 51’ ο διαιτητής θεώρησε ανατροπή την απόκρουση του Μιχαηλίδη στη μπάλα, και έδωσε κόκκινη κάρτα στον τερματοφύλακα του Ολυμπιακού θεωρώντας πως ο αντίπαλος ήταν σε προφανή θέση για γκολ.  Ο Μιχαηλίδης αποβλήθηκε και μιας και ο Ολυμπιακός έχει τον δεύτερο τερματοφύλακά του έξω, λόγω τραυματισμού, χρέη τερματοφύλακα ανέλαβε ο Ζιαμπάκας. Στο πέναλτι του Απόλλων, ο Παυλίδης Νίκος ευστόχησε και ο Ολυμπιακός βρέθηκε να χάνει δέκα λεπτά μετά την έναρξη του ημιχρόνου.
Με δέκα παίκτες στη διάθεσή του και κανέναν τερματοφύλακα, ο Γιώργος Δασκαλάκης δεν άφησε τους παίκτες του να χαλαρώσουν ούτε στιγμή. Ο Ολυμπιακός συνέχισε να πιέζει και δημιουργεί ευκαιρίες, χωρίς όμως να καταφέρει να σκοράρει.  Ο Απόλλων βρίσκοντας χώρο μπόρεσε και απείλησε αρκετές φορές, με σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή, χωρίς να μπορέσει να σκοράρει.
Στο 69’ μετά από ανατροπή του Κωνσταντινίδη μέσα στη μεγάλη περιοχή, ο διαιτητής δείχνει το σημείο του πέναλτι για τον Ολυμπιακό, αλλά ο Κωνσταντινίδης βρίσκει δοκάρι. Η μπάλα έρχεται και πάλι στα πόδια του, όμως το σουτ ήταν κακό και στέλνει την μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι, μπροστά σε μια εστία κενή.
Στο 72’ αμυντικός των γηπεδούχων πιάνει την μπάλα με τα χέρια μέσα στη μεγάλη περιοχή και αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Νέο πέναλτι για τον Ολυμπιακό που καταφέρνει και το κάνει γκολ ο Τσιούλης.
Από εκεί και πέρα, το παιχνίδι ανήκει στον Ολυμπιακό. Οι παίκτες πιέζουν και καταφέρνουν να κάνουν τον 2-3 με γκολ του Τσιούλη στο 77’.  Μέχρι να ολοκληρωθούν τα 90 λεπτά, οι φιλοξενούμενοι είχαν άλλες δύο μεγάλες ευκαιρίες με τον Κοκκοφειάδη στο 80’ και τον Χαιτίδη στο 87’, χωρίς όμως να μπορέσουν να σκοράρουν.
Ο Ολυμπιακός Νάουσας διαμαρτύρεται έντονα για τη φάση και την αποβολή του τερματοφύλακά του, μιας και ο μόνος που είδε την ανατροπή ήταν ο διαιτητής και κανένας άλλος.
Η ομάδα της Νάουσας ευχαριστεί τον Απόλλων Λυκογιάννης για τη φιλοξενία και τους εύχεται καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα.



























































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...