Ενημέρωση

ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΝΑΟΥΣΑΣ, ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΛΕΙΤΕ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 6936231736 (ΠΑΣΧΟΥΛΑ ΜΑΡΙΑ)

Κυριακή 7 Σεπτεμβρίου 2014

ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΝΑΟΥΣΑΣ 3-2



Ένα από τα πιο όμορφα παιχνίδια της σημερινής μέρας του κυπέλλου έγινε στο γήπεδο του Αγίου Γεωργίου, ανάμεσα στον Ολυμπιακό Νάουσας και την τοπική ομάδα του Απόλλωνα.  
Οι φιλοξενούμενοι, παρά τις απουσίες βασικών παικτών τους λόγω τραυματισμών, προηγήθηκαν στο 11’ με τον Χαιτίδη και κατάφεραν να διπλασιάσουν τα τέρματά τους στο 29’ με τον Γαλανό. Δύο πολύ καλές ευκαιρίες για γκολ είχαν και οι γηπεδούχοι, οι οποίες κατέληξαν άουτ περνώντας δίπλα από το κάθετο δοκάρι του τερματοφύλακα. Το δεύτερο ημίχρονο ανήκει στον Απόλλωνα. Μπόρεσε και στάθηκε καλύτερα στο γήπεδο, χρησιμοποίησε άψογα τη δύναμή του, αλλά και το βαρύ τερέν από τη βροχή,  και ανέτρεψε το σκορ μέσα σε δέκα λεπτά, παίρνοντας έτσι τη νίκη. Οι σκόρερ: Στο 56’ ο Παπαδήνας, στο 60’ ο Γερμάνης και στο 62’ ο Γκέλος.

Ο Ολυμπιακός  δεν μπόρεσε να αντιδράσει αν και είχε κάποιες καλές ευκαιρίες.
Παίκτες, προπονητής και διοίκηση του Ολυμπιακού, εύχονται στον τερματοφύλακά τους, Σταύρο Τσιάκο, καλή ανάρρωση, μιας και τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια του αγώνα και χρειάστηκε να αντικατασταθεί.  Άλλη μία απώλεια έρχεται να προστεθεί, μέσα σε άλλες πέντε βασικών παικτών της ομάδας.  Ελπίζουμε η χρονιά να συνεχίσει με καλύτερο τρόπο απ’ ότι άρχισε.
Η ομάδα του Ολυμπισκού Νάουσας ευχαριστεί τον Απόλλωνα Αγίου Γεωργίου για την άψογη φιλοξενία και του εύχεται καλή συνέχεια σε πρωτάθλημα και κύπελλο. 













































































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...