Ενημέρωση

ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΝΑΟΥΣΑΣ, ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΛΕΙΤΕ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 6936231736 (ΠΑΣΧΟΥΛΑ ΜΑΡΙΑ)

Κυριακή 2 Νοεμβρίου 2014

Γ.Α.Σ. ΚΟΠΑΝΟΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΝΑΟΥΣΑΣ 3-0

Δίκαια νικητής αποδείχτηκε ο ΓΑΣ Κοπανού, στο σημερινό ντέρμπι στο γήπεδο του Κοπανού, ανάμεσα στην γηπεδούχο ομάδα και τον Ολυμπιακό Νάουσας.
Οι γηπεδούχοι, πιο έμπειροι κατάφεραν να κερδίσουν στα σημεία τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι έπαιξαν πολύ καλό ποδόσφαιρο, αλλά η απειρία τους, τους στοίχισε τους τρεις βαθμούς.
Με ευκαιρίες και από τις δύο ομάδες, γρήγορο ποδόσφαιρο, με την μπάλα κάτω και καλούς συνδυασμούς κύλησε το πρώτο ημίχρονο. Μόλις στο 5’ άνοιξαν τον σκορ οι παίκτες του Κοπανού μετά από ένα τραγικό λάθος της άμυνας του Ολυμπιακού.  Οι φιλοξενούμενοι συνήλθαν γρήγορα, αλλά δεν μπόρεσαν να στείλουν την μπάλα στα δίχτυα των αντιπάλων, παρά τις ευκαιρίες που είχαν στα τελευταία 20 λεπτά του πρώτου ημιχρόνου.

Τα λάθη στο κέντρο και η αστοχία των σουτ, στοίχησαν στον Ολυμπιακό στο δεύτερο ημίχρονο και η αντίπαλη ομάδα κατάφερε και έκανε το 2-0 στο 60’.  Το τρίτο γκολ ήταν επόμενο αφού ο Ολυμπιακός αναγκάστηκε να ανέβει ψηλά και να πιέσει.
Ο Ολυμπιακός Νάουσας ευχαριστεί τον ΓΑΣ Κοπανού για τη φιλοξενία και του εύχεται καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΝΑΟΥΣΑΣ: Φράγγης, Μήτσικας, Χατζηιωαννίδης, Χαιτίδης(58’ Μπόσι), Κωνσταντινίδης Δ., Κωνσταντινίδης Π., Τσιούλης(65’ Κουκουλίδης), Κοκκοφειάδης, Κουμπουλής, Lleshi(55’ Ζιαμπάκας), Τσαμπούρης
ΓΑΣ ΚΟΠΑΝΟΣ: Αντιφάκος, Κοσμίδης, Λάιος, Χαραλαμπίδης, Σιδηρόπουλος Θ.(85’ Μποζίνης Κ), Αυτζής, Στογιάννης, Τόσκα, Γατουρίδης(46’ Δάιος), Σιδηρόπουλος Β.(77’ Μποζίνης Π), Δημούλτσης
































































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...