Ενημέρωση

ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΝΑΟΥΣΑΣ, ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΛΕΙΤΕ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 6936231736 (ΠΑΣΧΟΥΛΑ ΜΑΡΙΑ)

Κυριακή 14 Δεκεμβρίου 2014

ΔΟΞΑ ΝΑΟΥΣΑΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΝΑΟΥΣΑΣ 0-1

Πήρε το ντέρμπι της Νάουσας σήμερα ο Ολυμπιακός απέναντι στη Δόξα, με όχι και τόσο καλό ποδόσφαιρο, μιας και το γήπεδο δεν ενδεικνυόταν καθόλου για να παίξεις και να κυκλοφορήσεις μπάλα, αλλά με ουσία αφού έβαλε και το μοναδικό γκολ της συνάντησης. Μοιράστηκαν τα ημίχρονα οι παίκτες των ομάδων με καλύτερο τον Ολυμπιακό στο πρώτο και τη Δόξα στο δεύτερο.


Χωρίς πολλές φάσεις κάτω από τα δοκάρια το πρώτο ημίχρονο, η μπάλα παίχτηκε περισσότερο στο κέντρο και με εξαίρεση ένα πλασέ του Τσιούλη στο 11’ που η μπάλα έφυγε πάνω απ’ τα δοκάρια και ένα δυνατό σουτ από τη μεριά της Δόξας που κατέληξε άουτ, δεν υπήρχαν μεγάλες απειλές και για τους δύο τερματοφύλακες. Καλύτερος στάθηκε στο γήπεδο ο Ολυμπιακός, χωρίς όμως να μπορέσει να σκοράρει.
Στον ίδιο ρυθμό και το δεύτερο ημίχρονο και παρόλο που η Δόξα ανέβασε απόδοση και έπαιξε πολύ καλά, ο Ολυμπιακός ήταν αυτός που κατάφερε να σκοράρει στο 63’ με τον Δημήτρη Κωνσταντινίδη να προσπερνάει τρεις αντιπάλους, να πασάρει στον Τσιούλη και αυτός σε πρώτο χρόνο με σέντρα κατάφερε να βρει τον Φράγγη, ο οποίος με πλασέ, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Αυτή ήταν και η καλύτερη φάση του αγώνα, που θα μπορούσε να πει κάποιος πως είδε σωστή κυκλοφορία μπάλας. Δύο ευκαιρίες για γκολ είχε η Δόξα στο δεύτερο μισό του αγώνα και άλλες δύο ο Ολυμπιακός.
Ο Ολυμπιακός Νάουσας ευχαριστεί τη Δόξα Νάουσας για τη φιλοξενία και της εύχεται καλή συνέχεια στο δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος.
ΔΙΑΚΡΙΘΕΝΤΕΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΝΑΟΥΣΑΣ: Μήτσικας Τάσος, Παπαπέσιος Γιάννης, Κωνσταντινίδης Δημήτρης.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΝΑΟΥΣΑΣ: Μιχαηλίδης, Χατζηιωαννίδης, Μήτσικας, Παπαπέσιος, Τσαμπούρης, Κοκκοφειάδης, Lleshi, Κωνσταντινίδης Δ., Κωνσταντινίδης Π., Τσιούλης, Μπόσι

ΔΟΞΑ ΝΑΟΥΣΑΣ: Κασαπίδης, Γιαννούλης, Γεωργίου, Ανθρακέας, Κεμαλίδης, Βρούφτσης, Κούτης, Σαρμπίνος, Βαρβέρης, Καντερίσκας, Τύψιος



































































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...