Ενημέρωση

ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΝΑΟΥΣΑΣ, ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΛΕΙΤΕ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 6936231736 (ΠΑΣΧΟΥΛΑ ΜΑΡΙΑ)

Κυριακή 18 Ιανουαρίου 2015

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΝΑΟΥΣΑΣ-ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΕΠΙΣΚΟΠΗΣ 0-1

Την κλασική μορφή ενός ντέρμπι είχε το παιχνίδι στο γήπεδο του Αγίου Νικολάου σήμερα, ανάμεσα στον Ολυμπιακό Νάουσας και στον Κεραυνό Επισκοπής.

Πολύ καλή κυκλοφορία της μπάλας στο κέντρο, χωρίς πολλές φάσεις κάτω από τα δοκάρια, δύναμη και πάθος και από τις δύο ομάδες. Ένα γκολ έκρινε το παιχνίδι, το οποίο μπήκε στο 19’ από την Επισκοπή με τον Παραστατίδη και από εκεί και πέρα, καθ’ όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, ο Ολυμπιακός προσπαθούσε να ισοφαρίσει και ο Κεραυνός να διπλασιάσει τα τέρματά του. Κάποιες ευκαιρίες εκατέρωθεν θα μπορούσαν να μετατραπούν σε γκολ, αλλά οι τερματοφύλακες και των δύο ομάδων είπαν όχι.
Ο Ολυμπιακός Νάουσας, εύχεται στον Κεραυνό Επισκοπής καλή πορεία στην Α1 κατηγορία του χρόνου, μιας και μαθηματικά η ομάδα εξασφάλισε την άνοδό της στην μεγαλύτερη κατηγορία αξίζοντας τον τίτλο της πρωταθλήτριας της Α2, λόγω των πολύ καλών νεαρών παικτών που διαθέτει.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΝΑΟΥΣΑΣ: Μιχαηλίδης, Μήτσικας, Χατζηιωαννίδης, Τσαμπούρης(82’ Κουμπουλής), Παπαπέσιος, Μπλιάτκας, Κωνσταντινίδης Δ., Κωνσταντινίδης Π.(75’ Κοκκοφειάδης), Τσιούλης, Lleshi, Βλαχοδήμος

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΕΠΙΣΚΟΠΗΣ: Δημητρίου, Ορδουλίδης, Δελητζάκης, Ιωαννίδης, Τσεχελίδης(90’ Δρενοβιάδης), Καρυπίδης, Ντέλλας, Μπάτσης, Παραστατίδης(85’ Φανάρας), Λύτης, Κυριακίδης(62’ Αδαμίδης)





















































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...