Ενημέρωση

ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΝΑΟΥΣΑΣ, ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΛΕΙΤΕ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 6936231736 (ΠΑΣΧΟΥΛΑ ΜΑΡΙΑ)

Κυριακή 1 Φεβρουαρίου 2015

Α.Ε. ΠΟΝΤΙΩΝ ΒΕΡΟΙΑΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΝΑΟΥΣΑΣ 2-4

Με τέσσερα γκολ εκτός έδρας πήρε τη νίκη σήμερα ο Ολυμπιακός Νάουσας στην Α.Ε. Ποντίων Βέροιας.
Μέσα σε βροχή και δυνατό άνεμο, ένα ακατάλληλο γήπεδο, και οι δύο ομάδες αξίζουν συγχαρητήρια για την προσπάθεια που έκαναν να παίξουν ποδόσφαιρο.
Τα δύο πρώτα γκολ από τη μεριά των φιλοξενούμενων μπήκαν στα πρώτα δέκα λεπτά, το πρώτο από τον Τσιούλη, και με αυτό το σκορ έληξε και το ημίχρονο. Στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου, οι Πόντιοι κατάφεραν να μειώσουν, αλλά ο Ολυμπιακός αντέδρασε άμεσα και πέτυχε άλλα δύο γκολ με τον Φράγγη και τον Lleshi. Το μόνο που μπόρεσε να κάνει η Α.Ε. των Ποντίων είναι να μειώσει το σκορ, πετυχαίνοντας ακόμη ένα γκολ.
Το Highlight του αγώνα έγινε στο 14’ όταν η δυνατή σέντρα του τερματοφύλακα του Ολυμπιακού, Μπουμπουλέντρα, κατέληξε κατ’ ευθείαν στα δίχτυα της αντίπαλης ομάδας, χωρίς να ακουμπήσει την μπάλα κανείς. Το γκολ πανηγυρίστηκε έντονα και με χιούμορ.
ΔΙΑΚΡΙΘΕΝΤΕΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ:  Μήτσικας, Παπαπέσιος, Μπλιάτκας, Lleshi.
Ο Ολυμπιακός Νάουσας ευχαριστεί την Α.Ε. Ποντίων Βέροιας για τη φιλοξενία.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΝΑΟΥΣΑΣ: Μπουμπουλέντρας, Μήτσικας, Χατζηιωαννίδης, Τσαμπούρης(67’ Μώκας), Παπαπέσιος, Κοκκοφειάδης, Μπλιάτκας, Κωνσταντινίδης, Τσιούλης Lleshi, Βλαχοδήμος(57’ Φράγγης).

Α.Ε. ΠΟΝΤΙΩΝ ΒΕΡΟΙΑΣ: Ιωαννίδης, Χριστοδουλόπουλος, Παπατούρας, Τζιβάρας, Μουρτζίδης, Ρηγόπουλος, Κουτσιώνης, Καραίσκος, Λάμπρου, Βάιας, Ευαγγελόπουλος







































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...