Ενημέρωση

ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΝΑΟΥΣΑΣ, ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΛΕΙΤΕ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 6936231736 (ΠΑΣΧΟΥΛΑ ΜΑΡΙΑ)

Κυριακή 1 Μαρτίου 2015

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΝΑΟΥΣΑΣ-ΕΛΠΙΔΑ ΜΟΝΟΣΠΙΤΩΝ 1-1

Δεν μπορώ να καταλάβω  με ποια λογική ο διαιτητής αποφάσισε πως το παιχνίδι του Ολυμπιακού Νάουσας με την Ελπίδα Μονοσπίτων, σήμερα το πρωί στο γήπεδο του Αγίου Νικολάου, θα μπορούσε να διεξαχθεί κανονικά.
Σε ένα γήπεδο που η προπόνηση όλη την προηγούμενη εβδομάδα ήταν πολύ δύσκολη έως απραγματοποίητη και μετά από μια νύχτα έντονης βροχής, με έναν αγωνιστικό χώρο «βούρκο» επιεικώς, ο διαιτητής του αγώνα αφού δοκίμασε αν η μπάλα «κυλάει», αποφάνθηκε πως σε αυτό το τερέν, το παιχνίδι ήταν θεμιτό και όχι επικίνδυνο για τους ποδοσφαιριστές.

Οι παίκτες ενός αγώνα είναι άνθρωποι που θέλουν να παίξουν ποδόσφαιρο και όχι γουρούνια που αγαπούν τη λάσπη. Ως άνθρωποι θα μπορούσαν πολύ εύκολα σήμερα να τραυματιστούν σοβαρά, κάτι που ευτυχώς κατά τύχη αποφεύχθηκε.
Όπως και να έχει, το παιχνίδι έγινε, και μόνο ποδόσφαιρο δεν παίχτηκε.
Προς τιμήν τους οι 22 ποδοσφαιριστές προσπάθησαν να στηριχτούν στη δύναμή τους και να προσφέρουν θέαμα, κάτι που κατάφεραν. Κυκλοφορία δεν υπήρχε και η μπάλα δεν «κυλούσε».
Η ισοπαλία του αγώνα ήταν ένα δίκαιο σκορ, αν και οι περισσότερες ευκαιρίες ανήκουν στον Ολυμπιακό.
Και τα δύο γκολ επετεύχθησαν στο δεύτερο ημίχρονο με σουτ μέσα από την μεγάλη περιοχή, στο 60’ ο Χατζηγεωργίου από την πλευρά της Ελπίδας και στο 77’ ο Φράγγης από την πλευρά του Ολυμπιακού.
ΔΙΑΚΡΙΕΘΕΝΤΕΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΝΑΟΥΣΑΣ: Φράγγης, Cela, Μήτσικας

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΝΑΟΥΣΑΣ:  Μπουμπουλέντρας, Μήτσικας, Χατζηιωαννίδης, Cela,  Μπλιάτκας, Τσαμπούρης(70’ Βλαχοδήμος), Lleshi(80’ Κωνσταντινίδης Π.), Κωνσταντινίδης Δ., Τσιούλης, Φράγγης, Παπαπέσιος

ΕΛΠΙΔΑ ΜΟΝΟΣΠΙΤΩΝ: Χωλόπουλος, Χατζηθεοδώρου, Λουμπουρδής, Τουλουμτζής, Χατζηγεωργίου, Εμμανουηλίδης(85’ Χατζηπετρής), Μπουρδάνος, Νούσης, Κώτελης, Τρούπκος, Μηνόπουλος(65’ Ελευθεριάδης)

































































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...