Ενημέρωση

ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΝΑΟΥΣΑΣ, ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΛΕΙΤΕ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 6936231736 (ΠΑΣΧΟΥΛΑ ΜΑΡΙΑ)

Τετάρτη, 27 Μαΐου 2015

ARSENAL SOCCER SCHOOLS NAOYSAS: ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ ΣΤΙΣ 7 ΙΟΥΝΙΟΥ!


Με μεγάλη χαρά η σχολή των Arsenal Soccer Schools Naousas, σε συνεργασία με την σχολή των Arsenal Soccer Schools Ιωαννίνων, ανακοινώνει τη συμμετοχή της στην τελική φάση του τουρνουά 3x3 World Cup, που θα διεξαχθεί στο Λονδίνο, στις 7 Ιουνίου 2015.

Παρά τον έναν μόνο χρόνο λειτουργίας της, η σχολή της Νάουσας, προσκλήθηκε στο τουρνουά της Arsenal, και 3 παιδιά της, που διέπρεψαν στα Arsenal Soccer Schools, θα ταξιδέψουν στην πρωτεύουσα της Αγγλίας, για να λάβουν μέρος στη διοργάνωση. 

Οι δύο αποστολές που θα συμμετέχουν στο τουρνουά από όλες τις σχολές της Arsenal, στην Έλλάδα είναι η σχολή της Νάουσας/Ιωαννίνων και η σχολή της Κηφισιάς.  

Τα παιδιά θα συνοδέψουν οι προπονητές τους Νίκος Κουμπουλής και Δημήτρης Τσιούλης. Η αναχώρηση θα γίνει το Σάββατο 06/06 και η επιστροφή την Δευτέρα 08/06, αεροπορικώς. Η αποστολή θα παραμείνει στο κέντρο του Λονδίνου και θα μετακινείται από τους υπεύθυνους της Arsenal με το λεωφορείο τους.  Οι μικροί αθλητές θα παίξουν στο προπονητικό κέντρο της Arsenal την Κυριακή και θα ξεναγηθούν στο στάδιο Emirates καθώς και σε σε όλες τις αθλητικές εγκαταστάσεις του Λονδίνου, που αφορούν την ομάδα της Αγγλίας. 

Τα ονόματα των παιδιών και οι φωτογραφίες τους, θα ανακοινωθούν σε αμέσως επόμενη ανάρτηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...