Ενημέρωση

ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΝΑΟΥΣΑΣ, ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΛΕΙΤΕ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 6936231736 (ΠΑΣΧΟΥΛΑ ΜΑΡΙΑ)

Δευτέρα, 17 Αυγούστου 2015

ΠΡΩΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ASS ΝΑΟΥΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ

Η πρώτη συνάντηση για την σχολή των Arsenal Soccer Schools Νάουσας και το παιδικό τμήμα του Ολυμπιακού Νάουσας, έλαβε χώρα σήμερα το απόγευμα στο γήπεδο του Αγίου Νικολάου.
Οι γονείς με τα παιδιά τους ενημερώθηκαν σχετικά με τους στόχους και τα σχέδια της σχολής για τη νέα χρονιά, έκαναν τις εγγραφές τους και συζήτησαν με τους υπεύθυνους της σχολής για τους τρόπους, τους χώρους και τις ώρες προπόνησης.


Οι προπονήσεις της σχολής φέτος, θα γίνονται στο γήπεδο του Αγίου Νικολάου, εκτός από τις Παρασκευές που θα γίνονται στο γήπεδο 5χ5 του Κυρίου Βασίλη Αργυρίου, μετά από συμφωνία συνεργασίας όσον αφορά τις εγκαταστάσεις. Για τον Χειμώνα, η σχολή θα έχει στη διάθεσή της κλειστό γυμναστήριο για τις βροχερές μέρες.
Το παιδικό τμήμα θα προπονείται στο γήπεδο του Αγίου Νικολάου.

Το πρόγραμμα των προπονήσεων για τον μήνα Αύγουστο και για όλο τον όμιλο έχει ως εξής:

ΑΝΤΡΙΚΟ ΤΜΗΜΑ: Καθημερινές προπονήσεις στις 19.00, στα πλαίσια της προετοιμασίας της ομάδας, στο γήπεδο του Αγίου Νικολάου.

ΠΑΙΔΙΚΟ ΤΜΗΜΑ: Τρίτη και Πέμπτη, στις 18.00, στο γήπεδο του Αγίου Νικολάου.

ΣΧΟΛΗ ARSENAL SOCCER SCHOOLS: Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή, στις 18.00, στο γήπεδο του Αγίου Νικολάου.

Για πληροφορίες και νέες εγγραφές, μπορείτε να επικοινωνείτε με το τηλέφωνο 6936231736 (Πασχούλα Μαρία), ή να προσέρχεστε στο γήπεδο τις ώρες των προπονήσεων. 
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...