Ενημέρωση

ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΝΑΟΥΣΑΣ, ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΛΕΙΤΕ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 6936231736 (ΠΑΣΧΟΥΛΑ ΜΑΡΙΑ)

Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2015

ΕΛΠΙΔΑ ΜΟΝΟΣΠΙΤΩΝ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΝΑΟΥΣΑΣ 1-6

Με το δεξί ξεκίνησε ο Ολυμπιακός Νάουσας τις υποχρεώσεις του στο πρωτάθλημα, αφού επικράτησε εύκολα στο γήπεδο των Μονοσπίτων, την Ελπίδα με το ευρύ 1-6.
Τα δύο πρώτα γκολ, στα δύο πρώτα λεπτά, από τον Κωνσταντινίδη Δημήτρη στο 1’ και σε ένα μόλις λεπτό από τον Τσιούλη, έλυσαν τα πόδια των ποδοσφαιριστών, εξάλειψαν το άγχος του πρώτου παιχνιδιού και τους επέτρεψε να παίξουν ανοιχτό ποδόσφαιρο.

Στο 29’ ήρθε το τρίτο γκολ και πάλι από τον Κωνσταντινίδη, που δεν άφησε αμφιβολίες για το πώς θα πάει το ματς στη συνέχεια.
Το δύο δοκάρια της Ελπίδας στο 36’ και στο 43’, και το γκολ της ομάδας στο 58’, δεν πτόησαν τον Ολυμπιακό που συνέχισε το καλό παιχνίδι παρά την δυσκολία του γηπέδου, αφού το χόρτο ήταν ακούρευτο και η μετάβαση της μπάλας αποδείχθηκε κατόρθωμα.
Στο 68’ και μετά από ανατροπή παίκτη των Μονοσπίτων μέσα στη μεγάλη περιοχή από τον Μπλιάτκα, η Ελπίδα κέρδισε το πέναλτι, αλλά η απόκρουση του τερματοφύλακα του Ολυμπιακού Σπαθάκη δεν άφησε τα περιθώρια στην Ελπίδα Μονοσπίτων να ελπίζει για κάτι καλύτερο.
Τα υπόλοιπα γκολ επετεύχθησαν: Στο 75’ με πλασέ από τον Παύλο Κωνσταντινίδη, στο 77’ μετά από υπέροχη διαγώνια πάσα του Κοκκοφειάδη, ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης βρίσκει με πλασέ δίχτυα και στο 79’, o Lleshi κάνει το τελικό 1-6.
Η διοίκηση, οι προπονητές και οι παίκτες του Ολυμπιακού Νάουσας, εύχονται σε όλες τις ομάδες της Α2 Κατηγορίας, καλή αρχή και μια πιο καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα που μόλις άρχισε!

ΔΙΕΚΡΙΘΕΝΤΕΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΝΑΟΥΑΣ: Σπαθάκης Παναγιώτης, Κωνσταντινίδης Δημήτρης.  






























































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...