Ενημέρωση

ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΝΑΟΥΣΑΣ, ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΛΕΙΤΕ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 6936231736 (ΠΑΣΧΟΥΛΑ ΜΑΡΙΑ)

Κυριακή 25 Οκτωβρίου 2015

A.Σ. ΝΗΡΕΑΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΝΑΟΥΣΑΣ 0-0

Λευκή ισοπαλία στο ΔΑΚ Βικέλας σήμερα, ανάμεσα στον Ολυμπιακό Νάουσας και στον ΑΣ Νηρέας, ένα δίκαιο σκορ και για τις δύο ομάδες, έτσι όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι.
Από ένα ημίχρονο μοιράστηκαν οι δύο ομάδες. Στο πρώτο μισό την υπεροχή και τις ευκαιρίες είχε ο Νηρέας και στο δεύτερο μισό ο Ολυμπιακός.
Οι γηπεδούχοι αποδείχθηκαν σκληροί αντίπαλοι και απέδειξαν πως είναι μια ομάδα από νέα παιδιά γυμνασμένα, με αντοχές και δυνατό παίξιμο.
Από την άλλη ο Ολυμπιακός, αν και το ήθελε δεν κατάφερε να βρει εστία, παρά την επιμονή του στο δεύτερο ημίχρονο να πετύχει το γκολ της νίκης.
Δύο κόκκινες κάρτες για αντικανονικό μαρκάρισμα και για τις δύο ομάδες, και στο επόμενο παιχνίδι δεν θα αγωνιστεί ο Χατζηιωαννίδης για τους φιλοξενούμενους.

ΔΙΑΚΡΙΘΕΝΤΕΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΝΑΟΥΣΑΣ: Μπουμπουλέντρας, Μήτσικας, Μπλιάτκας.

Την επόμενη Κυριακή ο Ολυμπιακός θα αγωνισθεί εντός έδρας με την ομάδα του Απ. Παύλου.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΝΑΟΥΣΑΣ: Μπουμπουλέντρας, Χατζηιωαννίδης, Μπλιάτκας, Μήτσικας, Κωνσταντινίδης Δ., Κωστόπουλος(41’ Βλαχοδήμος), Lleshi, Κωνσταντινίδης Π.(71’ Τσαούσι), Μίγγας(53’ Ζιαμπάκας), Τσιούλης, Μώκας

ΑΣ ΝΗΡΕΑΣ: Συμεωνίδης, Honi, Παυλίδης, Μαστορόπουλος, Θωμαίδης, Χερίδης(83’ Γώτας), Ματελόπουλος, Τζίρος(88’ Φιλιππίδης), Γκιάλπης, Σούγκαρης, Κουτσούκης(82’ Κωστογλίδης)








































































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...