Ενημέρωση

ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΝΑΟΥΣΑΣ, ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΛΕΙΤΕ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 6936231736 (ΠΑΣΧΟΥΛΑ ΜΑΡΙΑ)

Κυριακή 11 Οκτωβρίου 2015

A.O. ΜΑΡΙΝΑΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΝΑΟΥΣΑΣ 1-2

Με δυσκολία πήρε το παιχνίδι ο Ολυμπιακός Νάουσας στη Μαρίνα απέναντι στον ΑΟ Μαρίνας, και αξιώθηκε τους τρεις βαθμούς της νίκης.
Οι γηπεδούχοι σκόραραν πρώτοι στο 20’ με τον Δραγουμάνο, αλλά η απάντηση ήρθε μέσα σε οχτώ λεπτά από στημένη φάση με τον Κωνσταντινίδη Δημήτρη να εκτελεί και με πλασέ ο Τσιούλης να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα.
Ο δύσκολος αγωνιστικός χώρος δεν επέτρεψε να δημιουργηθούν πολλές ευκαιρίες γενικά στο παιχνίδι, που δεν ήταν από τα εύκολα, λόγω ακαταλληλότητας, αλλά οι ποδοσφαιριστές προσέφεραν θέαμα, με τα δυνατά μαρκαρίσματα και την υπερπροσπάθεια να παίξουν ποδόσφαιρο.
Το γκολ της νίκης για τους φιλοξενούμενους ήρθε στο 82’ και πάλι από εκτέλεση φάουλ του Κωνσταντινίδη που απ’ ευθείας βρήκε δίχτυα.
Δύο κόκκινες κάρτες μοίρασε εξίσου και στις δύο ομάδες ο διαιτητής (δεύτερες κίτρινες), για αντικανονικό μαρκάρισμα και έτσι στο επόμενο ματς ο Ολυμπιακός δεν θα έχει τον Τσιούλη.
ΔΙΑΚΡΙΘΕΝΤΕΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΝΑΟΥΣΑΣ: Σπαθάκης, Κωνσταντινίδης Δ., Τσιούλης.
Την επόμενη Κυριακή, η ομάδα του Ολυμπιακού Νάουσας αγωνίζεται στην έδρα της (γήπεδο Αγίου Νικολάου), με την ΑΕΠ Βέροιας. 





















































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...