Ενημέρωση

ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΝΑΟΥΣΑΣ, ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΛΕΙΤΕ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 6936231736 (ΠΑΣΧΟΥΛΑ ΜΑΡΙΑ)

Κυριακή 1 Νοεμβρίου 2015

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΝΑΟΥΣΑΣ-ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΑΠ. ΠΑΥΛΟΥ 2-1

Καλή απόδοση, αλλά και τύχη συνδυάστηκαν σήμερα στο γήπεδο του Αγίου Νικολάου, και ο Ολυμπιακός Νάουσας κατάφερε να πάρει το παιχνίδι, απέναντι στην ακαδημία Απ. Παύλου.
Η υπεροχή του Ολυμπιακού στο πρώτο ημίχρονο δεν κατάφερε να μεταφραστεί σε γκολ, πράγμα που έκαναν πετυχημένα οι φιλοξενούμενοι και άνοιξαν το σκορ στο 30’ με τον Μπατσίλα, σε μια φάση μάλλον για highlight….
Οι γηπεδούχοι δεν αντέδρασαν άμεσα και το σφύριγμα του πρώτου ημιχρόνου βρήκε τον Ολυμπιακό να χάνει, πράγμα που διόρθωσε με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου και στο 50’ ακριβώς, με πλασέ του Βλαχοδήμου.
Η ισοφάριση έδωσε νέα πνοή στον αγώνα που έγινε πιο δυναμικός, αλλά οι αστοχίες στις τελικές φάσεις και των δύο ομάδων απέτρεψαν τους φίλαθλους να δουν την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα.
Μετά από ένα «χέρι» στη μεγάλη περιοχή των φιλοξενουμένων, ο διαιτητής έδειξε το σημείο του πέναλτι και ο Τσιούλης ευστόχησε από τα έντεκα μέτρα στο 85’, κάνοντας το 2-1, σκορ με το οποίο έληξε και το παιχνίδι.
ΔΙΑΚΡΙΘΕΝΤΕΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΝΑΟΥΣΑΣ: Μπλιάτκας, Μήτσικας, Βλαχοδήμος.
Την επόμενη Κυριακή 8/10/15, ο Ολυμπιακός Νάουσας δεν αγωνίζεται, μιας και έχει το ρεπό του.
Ο επόμενος αγώνας θα διεξαχθεί στις  15/11/15, όπου ο Ολυμπιακός θα αγωνιστεί εκτός έδρας με τον Αγροτικό Αστέρα Αγ. Βαρβάρας.
Η σημερινή νίκη της ομάδας αφιερώνεται στον γενικό αρχηγό της, Απόστολο Τσιάκρη, που για επαγγελματικούς λόγους δεν είναι πια μαζί μας, μιας και έχει μετακομίσει ήδη στη Γερμανία. 

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΝΑΟΥΣΑΣ: Μπουμπουλέντρας, Μπλιάτκας, Μήτσικας, Κωνσταντινίδης Δ., Κωστόπουλος(46’ Βλαχοδήμος), Κωνσταντινίδης Π.(75’ Ζιαμπάκας), Lleshi, Μίγγας(58’ Παπαπέσιος), Τσιούλης, Βουδούρης, Κοκκοφειάδης

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΑΠ. ΠΑΥΛΟΥ: Μανιόπουλος, Κολεσίδης, Καρατζάς, Ασλανίδης, Κικίδης(55’ Τσακαλίδης), Σαρκατζής, Σιδηρόπουλος(70’ Κουτρουκίδης), Παπαδόπουλος, Απόσογλου, Μπατσίλας, Κουλουριώτης


































































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...