Ενημέρωση

ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΝΑΟΥΣΑΣ, ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΛΕΙΤΕ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 6936231736 (ΠΑΣΧΟΥΛΑ ΜΑΡΙΑ)

Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2015

ΔΟΞΑ ΝΑΟΥΣΑΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΝΑΟΥΣΑΣ 3-4

Ένα πολύ όμορφο παιχνίδι διεξήχθη σήμερα στο γήπεδο της Παναγιωπούλας, ανάμεσα στην Δόξα Νάουσας και τον Ολυμπιακό Νάουσας.
Πολλά τα γκολ, όμορφες οι φάσεις, εμφανές το πάθος και από τις δύο ομάδες για τη νίκη. Η Δόξα πάλεψε το παιχνίδι, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, αλλά δεν κατάφερε να πάρει το αποτέλεσμα, αφού ο Ολυμπιακός φάνηκε πιο έτοιμος και σε καλύτερη φυσική κατάσταση.
Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ μόλις στο 5’ με τον Κοκκοφειάδη με δυνατό σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής, αλλά δεν κατάφεραν να το γιορτάσουν μιας και οι γηπεδούχοι κατάφεραν να ισοφαρίσουν στο επόμενο λεπτό με τον Στέφο. Από τον ίδιο παίκτη και το 2-1 στο 23’ που έβαλε την Δόξα μπροστά στο σκορ. Στο 43’ ο διαιτητής δείχνει το σημείο του πέναλτι μετά από ανατροπή του Τσιούλη μέσα στη μεγάλη περιοχή, (φάση που έκανε τους γηπεδούχους να διαμαρτυρηθούν έντονα) και ο ίδιος παίκτης ευστοχεί ισοφαρίζοντας το ματς. Λίγα δευτερόλεπτα πριν τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου, ο Σαρμπίνος με πλασέ δίνει το προβάδισμα στον Ολυμπιακό. Στο 81’ και μετά από μια καταπληκτική κούρσα του Παπαπέσιου που πέρασε τέσσερις παίκτες σε όλο το τερέν, ο Ιωακειμίδης κάνει το 2-4 και στο 89’ ο Μίσκος μειώνει το σκορ σε 3-4.  
ΔΙΑΚΡΙΘΕΝΤΕΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΝΑΟΥΣΑΣ: Τσιούλης,

Την επόμενη Κυριακή 20/12/15, ο Ολυμπιακός Νάουσας αγωνίζεται στο γήπεδο του Αγίου Νικολάου με τον Α.Σ. Πατρίδας, παιχνίδι με το οποίο κλείνει και ο πρώτος γύρος του πρωταθλήματος.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΝΑΟΥΣΑΣ: Μπουμπουλέντρας, Τσιούλης, Cela, Χατζηιωαννίδης, Κοκκοφειάδης, Κωνσταντινίδης(10’ Σαρμπίνος(82’ Ζιαμπάκας)), Μπλιάτκας, Ιωακειμίδης, Βλαχοδήμος, Παπαπέσιος, Κωστόπουλος(36’ Μήτσικας)

ΔΟΞΑ ΝΑΟΥΣΑΣ: Χαβιαρόπουλος, Γιαννούλης, Γεωργίου, Κεμαλίδης(58’ Βαρβέρης), Σιούλας, Κούτης, Καντερίσκας(67’ Τύψιος), Στέφος, Γεωργάκης, Μίσκος, Φανάρας(80’ Βρούφτσης).









































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...