Ενημέρωση

ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΝΑΟΥΣΑΣ, ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΛΕΙΤΕ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 6936231736 (ΠΑΣΧΟΥΛΑ ΜΑΡΙΑ)

Κυριακή 17 Ιανουαρίου 2016

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΒΕΡΟΙΑΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΝΑΟΥΣΑΣ 5-1

Με το δίκαιο αν και βαρύ 5-1 έφυγε ο Ολυμπιακός Νάουσας από το γήπεδο του Μακροχωρίου, φιλοξενούμενος από την Ακαδημία Βέροιας.
Νωθρός, χωρίς ουσία και αρκετά αδύναμος φάνηκε αγωνιστικά ο Ολυμπιακός, μην έχοντας σε φόρμα τους παίκτες του, αντιμετωπίζοντας μία ομάδα νεανική, δυνατή και ικανότατη να κερδίσει.
Στο 41’ και στο 45’ τα δύο γκολ της Ακαδημίας και τα υπόλοιπα στην επανάληψη, έδειξαν πως ο Ολυμπιακός δεν μπορούσε να κάνει τίποτε παραπάνω από το γκολ της τιμής που ήρθε στο 75’ με τον Leshi από στημένη φάση.

ΔΙΑΚΡΙΘΕΝΤΕΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΝΑΟΥΣΑΣ: Μπουμπουλέντρας Θάνος.
Την επόμενη Κυριακή, 24/01/16, ο Ολυμπιακός Νάουσας αγωνίζεται στην έδρα του με αντίπαλο τον ΑΟ Μαρίνας.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΝΑΟΥΣΑΣ: Μπουμπουλέντρας, Μπλιάτκας, Παπαπέσιος, Χατζηιωαννίδης, Μήτσικας, Κοκκοφειάδης, Ιωακειμίδης(60’ Κωστόπουλος), Κωνσταντινίδης Δ., Βλαχοδήμος(70’ Σαρμπίνος), Τσιούλης, Ζιαμπάκας(43’ Leshi)

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΒΕΡΟΙΑΣ: Κούβαρας, Γαβριηλίδης, Ταρατσίδης, Μουκαρτσίτς(80’ Απαζίδης), Αργυρόπουλος, Μπρανιώτης, Σοφιανίδης(85’ Παπουλίδης), Κουβαρός, Παπαδόπουλος, Πορφύρης(80 Πορφύρης), Γκιουλέκας













































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...