Ενημέρωση

ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΝΑΟΥΣΑΣ, ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΛΕΙΤΕ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 6936231736 (ΠΑΣΧΟΥΛΑ ΜΑΡΙΑ)

Κυριακή, 16 Οκτωβρίου 2016

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΝΑΟΥΣΑΣ-ΑΕ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ 0-8

Την συντριπτική ήττα με οχτώ γκολ δέχτηκε ο Ολυμπιακός Νάουσας την Κυριακή, στο γήπεδο του Αγίου Νικολάου από την ΑΕ Αλεξάνδρειας, σε ένα παιχνίδι μονόλογο από την πλευρά των φιλοξενουμένων.
Δεν επιδέχεται σχολιασμού και κριτικής το ματς, αφού τα μεγέθη ήταν δυσανάλογα και οι παίκτες της γηπεδούχου ομάδας φοβισμένοι από το πρώτο λεπτό της αναμέτρησης, κόντρα σε μία ομάδα που κοιτάει προκλητικά την Γ’ κατηγορία.

Η ομάδα του Ολυμπιακού Νάουσας επιλέγει να ξεπεράσει γρήγορα το σκορ αλλά και την εμφάνιση και να κοιτάξει μπροστά στα επόμενα πολύ ενδιαφέροντα παιχνίδια δουλεύοντας με τους νέους ποδοσφαιριστές για καλές εμφανίσεις. 

ΔΙΑΚΡΙΘΕΝΤΕΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΝΑΟΥΣΑΣ: Σπαθάκης Παναγιώτης, Τσέλιος Κων/νος. 

Την επόμενη Κυριακή, 23/10/16, ο Ολυμπιακός φιλοξενείται από τη Δόξα Λιανοβεργίου. 

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ: 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΝΑΟΥΣΑΣ: Σπαθάκης, Μήτσικας, Τσαμπούρης, Κατσαράκης(54’ Βουδούρης), Τσέλιος Α., Τσέλιος Κ., Φασούλας(40’ Παπαλεξίου Ν.), Γαλανός, Ιτσκάρας, Τσιούλης, Σαρακατσιάνος(46’ Μπλιάτκας)

ΑΕ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ: Νικολαίδης, Skura, Παπακωνσταντίνου, Κούκλας, Πέικος, Αβραμόπουλος(56’ Λέκκας), Αναστάσης, Πέτκος(46’ Μαγγανάρης), Ξαγοράρης, Σαμαράς, Καφές(46’ Γιοβανόπουλος)


Φώτο: Δασκαλάκη Ελένη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...