Ενημέρωση

ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΝΑΟΥΣΑΣ, ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΛΕΙΤΕ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 6936231736 (ΠΑΣΧΟΥΛΑ ΜΑΡΙΑ)

Κυριακή, 18 Δεκεμβρίου 2016

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΕΠΙΣΚΟΠΗΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΝΑΟΥΣΑΣ 7-2

Την ήττα γνώρισε ο Ολυμπιακός Νάουσας στο γήπεδο της Επισκοπής από τον Κεραυνό, που έδειξε τις προθέσεις του από τα πρώτα κιόλας λεπτά της αναμέρτησης.
Ο Ολυμπιακός από την άλλη, έκανε ότι καλύτερο μπορούσε παίζοντας καλό και ανοιχτό ποδόσφαιρο και κατάφερε και να ευστοχήσει σε δύο τέρματα, με τον Τσιούλη και τον Γαλανό.
Λίγο πριν την διακοπή του ερασιτεχνικού πρωταθλήματος για τις γιορτές των Χριστουγέννων, ο Ολυμπιακός Νάουσας βρίσκεται στην προτελευταία θέση στον βαθμολογικό πίνακα με 6 βαθμούς.


Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις του Ολυμπιακού Νάουσας, ξεκινάνε ξανά στις 7/01/16, αντιμετωπίζοντας μέσα στην έδρα του τον Άραχο.

ΔΙΑΚΡΙΘΕΝΤΕΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΝΑΟΥΣΑΣ: Πετρίδης Χρήστος, Τσέλιος Κων/νος, Τσέλιος Αναστάσης, Γαλανός Δημήτρης, Τσιούλης Δημήτρης, Ιτσκάρας Νίκος.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΝΑΟΥΣΑΣ: Σπαθάκης, Τσιούλης, Σαρακατσιάνος, Τσέλιος Κ., Ζιαμπάκας(85’ Σαρμπίνος), Ιτσκάρας, Τσέλιος Α., Πετρίδης, Μάινος(60’ Κατσαράκης), Σεπιτάνος(71’ Φασούλας), Γαλανός

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΕΠΙΣΚΟΠΗΣ: Σταματέλος, Παπαδόπουλος, Ορφανίδης, Μπλούκας, Μάνδαλης(46’Uruci), Βόταρης, Γιαουτζής, Παραστατίδης, Gjeloshani(46’ Εμμανουήλ), Ντέλλας, Μπουρνάζης(75’ Σαμιρζής). 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...