Ενημέρωση

ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΝΑΟΥΣΑΣ, ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΛΕΙΤΕ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 6936231736 (ΠΑΣΧΟΥΛΑ ΜΑΡΙΑ)

Σάββατο 8 Απριλίου 2017

ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΝΑΟΥΣΑΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΝΑΟΥΣΑΣ 2-2

Σε ένα από τα πιο ακατάλληλα γήπεδα έλαβε χώρα το σημερινό παιχνίδι του Ολυμπιακού Νάουσας απέναντι στον Αχιλλέα Νάουσας, καθώς μόνο ποδόσφαιρο δεν μπορούσε να παιχτεί, πράγμα που επιτέλους πρέπει κάποιοι υπεύθυνοι να δουν, και να απαγορεύσουν νέα παιδιά γεμάτα όνειρα να αγωνίζονται σε τέτοιους αγωνιστικούς χώρους κινδυνεύοντας να τραυματιστούν άσχημα μόνο και μόνο λόγω γηπέδου.
Το 2-2 ήταν και το σκορ που άξιζε το παιχνίδι, αφού και οι δύο ομάδες αγωνίστηκαν εξίσου παθιασμένα για τη νίκη. Οι ευκαιρίες ήταν πολλές εκατέρωθεν και το πάθος και η αγωνιστικότητα των παικτών ξεπέρασαν τις δυσκολίες του γηπέδου και πρόσφεραν θέαμα στους φιλάθλους.

Τρία τετ α τετ κατάφερε και «έβγαλε» ο Μπουμπουλέντρας αφού είδε μπροστά του τρεις παίκτες του Ολυμπιακού κατά διαστήματα και έσωσε την ομάδα του από όποιο άλλο δύσκολο αποτέλεσμα.
Στο 17’ ένα κερδισμένο πέναλτι των γηπεδούχων, που ο Ολυμπιακός αμφισβητεί και διαμαρτυρήθηκε έντονα γι’ αυτό (δεν μένει παρά να το δούμε στον βίντεο του αγώνα για να πιστοποιήσουμε τον ρόλο επιτέλους των διαιτητών σε κάθε παιχνίδι που δεν ελέγχονται από κανέναν, ούτε καν από τον παρατηρητή κάθε αγώνα γενικότερα), κατάφερε να ανοίξει το σκορ με τον Καραμεταξά. Η ισοφάριση με τον Μήτσικα ήρθε στο 32’ και το ημίχρονο τελείωσε με αυτό στο σκορ.
Δύο ακόμη γκολ σφράγισαν το αποτέλεσμα, στο 55’ από τον Αχιλλέα και στο 62’ από τους φιλοξενούμενους με τον Γαλανό.
Στο 67’ ο διαιτητής ακύρωσε γκολ του Ολυμπιακού θεωρώντας το οφσάιντ.
Πριν ξεκινήσει το ματς, κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή προς τιμήν του Χρήστου Γιαννούλη, πρώην ποδοσφαιριστή του Αχιλλέα και πολλών ερασιτεχνικών ομάδων, για τον άδικο χαμό του, χθες.

Μετά από εισήγηση του προπονητή, ΔΙΑΚΡΙΘΕΝΤΕΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΝΑΟΥΣΑΣ είναι όλοι οι παίκτες χωρίς καμία εξαίρεση, αφού αγωνίστηκαν για την νίκη με τον πιο αξιοπρεπή τρόπο και ο καθένας διακρίθηκε ξεχωριστά το ίδιο.

Ο επόμενος αγώνας του Ολυμπιακού Νάουσας θα διεξαχθεί στις 22/04/17, στις 16.30, στο γήπεδο του Αγίου Γεωργίου απέναντι στον Απόλλων.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΝΑΟΥΣΑΣ: Σπαθάκης, Τσέλιος, Τσαμπούρης, Πετρίδης(88’ Αλαίτσης), Γαλανός, Ιτσκάρας, Σαρακατσιάνος(77’ Κωστόπουλος), Κωνσταντινίδης Π.(60’ Βλαχοδήμος), Κωνσταντινίδης Δ., Τσιούλης, Μήτσικας

ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΝΑΟΥΣΑΣ: Μπουμπουλέντρας, Γιάτσος,  Στογιάννος Ρ., Σαμαράς, Δημητρίου, Καραμεταξάς, Τσάλμας(60’ Carciu), Στογιάννος Ι., Τασιώνας, Σακελάρης, Γιαμαλίδης(68’ Καισίδης)













































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...