Ενημέρωση

ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΝΑΟΥΣΑΣ, ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΛΕΙΤΕ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 6936231736 (ΠΑΣΧΟΥΛΑ ΜΑΡΙΑ)

Τετάρτη 12 Ιουλίου 2017

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Κάποιοι είπαν, πως η σεζόν που πέρασε, ήταν κακή χρονιά, για τον Ολυμπιακό Νάουσας. 

   Εμείς λέμε, πως ήταν μία καλή χρονιά, με κέρδος τις εμπειρίες, σε μια δύσκολη, γεμάτη από σκοπιμότητες κατηγορία. Το να προσπαθήσεις να διδάξεις ποδόσφαιρο σε νέους ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές σε αυτή την κατηγορία, είναι ίσως ένα από τα δυσκολότερα πράγματα που θα κληθεί να πετύχει ένας προπονητής. 
   Ανταποκριθήκαμε, ίσως όχι πάντα με το καλύτερο αγωνιστικό αποτέλεσμα, αλλά πάντα με τον καλύτερο αγωνιστικά, τρόπο. 
   Νέα παιδιά, βγαλμένα από τα παιδικά τμήματα, κλήθηκαν να υπερασπιστούν τις αξίες τους, να αντιμετωπίσουν έμπειρους μισθοφόρους αντιπάλους, πολύ κακές και άδικες διαιτησίες, να πάρουν παιχνίδια στα πόδια τους και να έχουν ευκαιρίες που σε άλλες περιπτώσεις δεν θα τις είχαν ποτέ. 

   Ο στόχος μας δεν ήταν να παραμείνουμε στην Α1, αλλά η ομάδα μας, να παίξει ποδόσφαιρο, με τον τρόπο που ανταποκρίνεται στη φιλοσοφία της και οι ποδοσφαιριστές της να εξελιχθούν στον βαθμό που σχεδιάσαμε.

   Αυτό θα πράξουμε και αυτή τη σεζόν στην Α2, ενάντια στις σειρήνες και κόντρα στο ευκαιριακό, αντιερασιτεχνικό ποδοσφαιρικό κατεστημένο, θα συνεχίσουμε ακάθεκτοι την φιλοσοφία που ακολουθεί τα τελευταία χρόνια ο όμιλος.
Φέτος για πρώτη φορά, κατά πλειοψηφία, τα παιδιά του εφηβικού τμήματος θα πλαισιώσουν την ανδρική ομάδα, φτιάχνοντας ένα φρέσκο σύνολο, αγωνιστικό, δυνατό και πολλά υποσχόμενο, παίζοντας μοντέρνο ποδόσφαιρο, στα πλαίσια της εξέλιξης και ανάδειξης τους, ως ποδοσφαιριστές, προσφέροντας παράλληλα όμορφο θέαμα και πάθος.

   Την ομάδα αυτή, θα καθοδηγεί και θα προπονεί, ο Νίκος Κουμπουλής, φέρνοντας νέο αέρα και γνώσεις από το σύγχρονο ποδόσφαιρο και προγράμματα που είναι αποδεκτά και ακλουθούν όλοι οι μεγάλοι σύλλογοι της Ευρώπης
   Στην βασική για τον όμιλο και ουσιαστική θέση, του προπονητή του εφηβικού τμήματος, θα είναι ο Γιώργος Δασκαλάκης, που η εμπειρία του κρίνεται απαραίτητη, καθώς καλείται να προσαρμόσει την μετάβαση από τα τμήματα υποδομής στο εφηβικό τμήμα και την άνοδο τους σε δύο χρόνια στην ανδρική. Σ αυτό το τμήμα δίνεται ιδιαίτερη βαρύτητα, αφού ουσιαστικά είναι αυτό που θα πρωταγωνιστεί τα επόμενα χρόνια, με τα χρώματα του Ολυμπιακού Νάουσας.
  Τις επόμενες ημέρες, θα ανακοινωθούν τα ονόματα των ποδοσφαιριστών που θα στελεχώσουν το φετινό αντρικό τμήμα, καθώς και ο χρόνος έναρξης της προετοιμασίας.

   Επίσης αυτές τις ημέρες, ολοκληρώνεται και ο σχεδιασμός της λειτουργίας των σχολών του ομίλου και θα ακολουθήσει η ανακοίνωση των προπονητών, καθώς και των πολλών νέων αλλαγών και ευχάριστων εκπλήξεων για τα τμήματα υποδομών. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...