Ενημέρωση

ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΝΑΟΥΣΑΣ, ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΛΕΙΤΕ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 6936231736 (ΠΑΣΧΟΥΛΑ ΜΑΡΙΑ)

Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου 2017

ΑΟ ΜΑΡΙΝΑΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΝΑΟΥΣΑΣ 3-3

Έπεσαν κορμιά στο ντέρμπι του 2ου ομίλου της ΕΠΣΗ, ανάμεσα στον ΑΟ Μαρίνας και τον Ολυμπιακό Νάουσας, χθες, στο γήπεδο της Μαρίνας.
Το πιο δίκαιο αποτέλεσμα η ισοπαλία, αφού το πρώτο ημίχρονο ανήκει στον Ολυμπιακό και το δεύτερο στην Μαρίνα που κατάφερε σε 20 λεπτά να "γυρίσει" το παιχνίδι, ενώ ο Ολυμπιακός προηγούνταν ήδη από το πρώτο ημίχρονο ημίχρονο με δύο γκολ από τον Μαρκοβίτη στο 15' και τον Γαλανό στο 29'.

Στο 89' ήρθε η λύτρωση με δεύτερο γκολ του Γαλανού για τον Ολυμπιακό που πήρε τελικά το "χ", σε ένα παιχνίδι γεμάτο πάθος, δύναμη και δίψα για νίκη. 
Άξιοι συγχαρητηρίων όλοι οι ποδοσφαιριστές και από τις δύο ομάδες που σε τόσο αντίξοες συνθήκες γηπέδων καλούνται να βγάλουν τον καλύτερο τους εαυτό ποδοσφαιρικά και το καταφέρνουν. 

ΔΙΑΚΡΙΘΕΝΤΕΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΝΑΟΥΣΑΣ: Γαλανός Δημήτρης, Νάτσιος Σταύρος, Μήτσικας Τάσος, Βαρβέρης Κώστας. 

Προχωράμε για την ανάπαυλα των Χριστουγέννων, αφού ο πρώτο γύρος για την Α2 κατηγορία έχει ήδη τελειώσει. Τα πρώτα παιχνίδια με το νέο έτος ξεκινάνε στις 14 Ιανουαρίου 2018 και ο Ολυμπιακός καλείται να αντιμετωπίσει τη Δόξα Νάουσας στο γήπεδο του Αγίου Νικολάου. 

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΝΑΟΥΣΑΣ: Νάτσιος, Μήτσικας, Κατσαράκης, Πολύζης, Σαράφης, Χαρατσίδης(27' Κωνσταντινίδης Π), Μουμτζίδης, Βαρβέρης, Γαλανός, Μαρκοβίτης(66' Σεπιτάνος), Κωνσταντινίδης Δ
ΑΟ ΜΑΡΙΝΑΣ: Θεοδοσιάδης, Νίκου, Καραγκούνης, Μισαηλίδης, Μπλιάτκας, Σαρακατσιάνος, Μουγκαρτσιτς, Γεωργίου(46 Πουτακίδης), Γκότσης(82' Καραγκούνης), Παπαδής, Μπόφτσης(80' Καραντώνης)











































































































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...