Ενημέρωση

ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΝΑΟΥΣΑΣ, ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΛΕΙΤΕ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 6936231736 (ΠΑΣΧΟΥΛΑ ΜΑΡΙΑ)

Κυριακή 28 Ιανουαρίου 2018

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΓ. ΒΑΡΒΑΡΑΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΝΑΟΥΣΑΣ 1-0

Δεν κατάφερε να πάρει βαθμό ο Ολυμπιακός Νάουσας, παρ’ όλη την προσπάθειά του, στο γήπεδο της Αγ. Βαρβάρας απέναντι στον παθιασμένο για βαθμούς Αγροτικό Αστέρα.
Έχοντας στο ενεργητικό του, αρκετές ευκαιρίες και ένα αμφισβητούμενο πέναλτι που θα μπορούσε να δοθεί, έπαιξε περισσότερο συντηρητικά και έχασε την ευκαιρία της ισοπαλίας ή της νίκης.
Πριν την έναρξη του παιχνιδιού κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή, στη μνήμη του πατέρα του ποδοσφαιριστή της αντρικής ομάδας του Αγροτικού Αστέρα, Αργύρη Κουβατσίδη καθώς και του πρώην προπονητή Σάββα Αβετίδη. Η ομάδα των γηπεδούχων αγωνίστηκε με μαύρα περιβραχιόνια. 
Η διοίκηση του Ολυμπιακού Νάουσας εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια. 


Ο επόμενος αγώνας του Ολυμπιακού Νάουσας θα διεξαχθεί την Τετάρτη, 31/01/18, στις 15.00, στο γήπεδο του Αγίου Νικολάου με την Δόξα Νάουσας, εμβόλιμα λόγω της αναβολής του παιχνιδιού.

ΔΙΑΚΡΙΘΕΝΤΕΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΝΑΟΥΣΑΣ: Χαρατσίδης Θεόδωρος, Μήτσικας Τάσος, Νάτσιος Σταύρος

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΝΑΟΥΣΑΣ: Νάτσιος, Μήτσικας, Ταχυδρομίδης, Πολύζης, Χαρατσίδης, Βαρβέρης, Σεπίτανος(59’ Κωστόπουλος), Μαρκοβίτης(71’ Γεωργιάδης), Κωνσταντινίδης Δ., Κουτσουπιάς(59’ Μουμτζίδης), Κωνσταντινίδης Π.

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΓ. ΒΑΡΒΑΡΑΣ: Μηλώσης, Κιατικίδης, Θεοδωρίδης(73’ Χρυσόπουλος), Κουβατσίδης, Δήμου(83’Σουλιώτης Α.), Σερασκιέρης65’ Μπραντής), Σουλιώτης Ι., Πουλιόπουλος, Εμμανουηλίδης, Βελιάδης, Χατζής

































































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...