Ενημέρωση

ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΝΑΟΥΣΑΣ, ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΛΕΙΤΕ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 6936231736 (ΠΑΣΧΟΥΛΑ ΜΑΡΙΑ)

Κυριακή 1 Απριλίου 2018

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΝΑΟΥΣΑΣ-ΑΟ ΜΑΡΙΝΑΣ 2-6

Μέσα σε μισή ώρα, πέρασαν όλα τα είδη καιρού από το γήπεδο του Αγίου Νικολάου, κατά τη διάρκεια του τελευταίου αγώνα του πρωταθλήματος της Α2 ερασιτεχνικής κατηγορίας, ανάμεσα στον Ολυμπιακό Νάουσας και στην πρωταθλήτρια ομάδα του ομίλου ΑΟ Μαρίνας. Ήλιος, συννεφιά, δυνατός αέρας, βροχή, χαλάζι. Τίποτα απ' όλα αυτά δεν κατάφερε να χαλάσει το παιχνίδι, το οποίο πραγματοποιήθηκε με επιτυχία και έστεψε πρωταθλήτρια την ομάδα της Μαρίνας, η οποία θα συνεχίσει του χρόνου στην πολύ δύσκολη απ' ότι φαίνεται Α1 ερασιτεχνική κατηγορία.

Ο Ολυμπιακός, χωρίς άγχος, κατέβηκε στο γήπεδο με νεαρούς παίκτες, καθώς και παίκτες από το παιδικό τμήμα, θέλοντας να τους προετοιμάσει σιγά σιγά για την επόμενη χρονιά.
Δύο γκολ του Παπαδή και δύο του Δήμου, ένα του Τσέου και ένα του Μπουγκαρτσιτς και δύο γκολ από την πλευρά του Ολυμπιακού με τους Καντζάδης και Ταχυδρομίδη, απόλαυσαν οι φίλαθλοι που βρέθηκαν στο γήπεδο.

ΔΙΑΚΡΙΘΕΝΤΕΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΝΑΟΥΣΑΣ: Ταχυδρομίδης Γιάννης, Μπρούκι Άλμπερτ, Χαρατσίδης Θεόδωρος. 

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΝΑΟΥΣΑΣ:  Νάτσιος, Πολύζης(51' Βαρβέρης), Σαράφης, Μουμτζίδης, Μπρούκι, Ταχυδρομίδης, Σεπιτάνος(66' Σεπιτάνος), Κουτσουπιάς(57' Γεωργιάδης), Μακρής(46' Κωνσταντινίδης Δ.), Χαρατσίδης, Καντζάδης

ΑΟ ΜΑΡΙΝΑΣ: Αντιφάκος, Πουτακίδης, Μπόφτσης(75 Ταζεψίδης), Γκότσης, Δήμου(58' Καραγκούνης Ε.), Τσέος, Μισαηλιδης, Παπαδής, Νίκου, Μπούγκαρτσιτς(69' Καραγκούνης Π.), Σαρακατσιάνος(65' Κερσενίδης)

Ο Ολυμπιακός Νάουσας συγχαίρει τον ΑΟ Μαρίνας, καθώς και τον Αγροτικό Αστέρα Αγίας Βαρβάρας για τη φετινή άνοδο τους στην μεγαλύτερη κατηγορία. 






















































































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...