Ενημέρωση

ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΝΑΟΥΣΑΣ, ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΛΕΙΤΕ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 6936231736 (ΠΑΣΧΟΥΛΑ ΜΑΡΙΑ)

Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου 2018

ΑΕ ΣΧΟΙΝΑΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΝΑΟΥΣΑΣ 1-0 (ΚΥΠΕΛΛΟ)

Με επτά παίκτες εκτός αποστολής λόγω τραυματισμών αναγκάστηκε να αγωνιστεί ο Ολυμπιακός Νάουσας στο γήπεδο του Σχοινά απέναντι στην ΑΕ Σχοινά, για το κύπελλο ερασιτεχνών Ημαθίας. 
Με καλή εμφάνιση απείλησε τα δοκάρια των γηπεδούχων αρκετές φορές, όμως δεν κατάφερε να σκοράρει, κάτι που κατάφερε η ΑΕ στο 32' με τον Πιτσάβα. Σκορ που διατηρήθηκε και στο δεύτερο ημίχρονο που οι ευκαιρίες δεν ήταν πολλές, αφού οι γηπεδούχοι προσπαθούσαν να κρατήσουν το σκορ και ο Ολυμπιακός δεν μπορούσε να βρει διαδρόμους προς την αντίπαλη εστία.
 
ΔΙΑΚΡΙΘΕΝΤΕΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΝΑΟΥΣΑΣ: Μήτσικας Τάσος, Σαράφης Φίλιππος, Νάτσιος Σταύρος.
Στην πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος ο Ολυμπιακός Νάουσας αγωνίζεται στην έδρα του απέναντι στον Απόλλων Αγίου Γεωργίου. 
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ: 
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΝΑΟΥΣΑΣ: Νάτσιος, Σαράφης, Μπρούκι, Μακρής, Χαρατσίδης, Κωνσταντινίδης Π., Βαρβέρης(76' Γιαννούλης), Γεωργιάδης, Μαρκοβίτης, Τανούσης(55' Σεπιτάνος), Μήτσικας

ΑΕ ΣΧΟΙΝΑ: Βρεττός, Κρουστάλλης(58' Παπαδόπουλος), Πιρπερίδης, Κούκλας, Κίτσας, Μπενίσκος, Μαραγκός, Σαντικίδης(67' Μιχαλακάκης), Πιτσάβας, Πατρίκας, Μαραγκός




































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...