Ενημέρωση

ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΝΑΟΥΣΑΣ, ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΛΕΙΤΕ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 6936231736 (ΠΑΣΧΟΥΛΑ ΜΑΡΙΑ)

Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2018

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΝΑΟΥΣΑΣ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΤΑΜΟΥ 1-2

Με μία από τις καλύτερες ομάδες της κατηγορίας αγωνίστηκε σήμερα ο Ολυμπιακός Νάουσας στο γήπεδο του Αγίου Νικολάου για το πρωτάθλημα της Β' κατηγορίας του ερασιτεχνικού πρωταθλήματος. 
Πολλές οι ευκαιρίες του ματς και από τις δύο ομάδες, όμως οι τρεις ηχηρές απουσίες των γηπεδούχων κόστισαν κατά πολύ στην ομάδα, με αποτέλεσμα να μην αντέξει την πίεση των φιλοξενουμένων. 

Το πρώτο γκολ για τον Αστέρα το 35' με τον Βούλγαρη, η ισοφάριση του Ολυμπιακού στο 52' με τον Κωστόπουλο και η διαμόρφωση του σκορ με γκολ του Μπουρδάνου για τους φιλοξενούμενους στο 77'

Την επόμενη Κυριακή, δεν θα πραγματοποιηθούν αγώνες στην Β' κατηγορία, λόγω της 28ης Οκτωβρίου. Ο Ολυμπιακός αγωνίζεται και πάλι στις 04/11/18, όπου θα αντιμετωπίσει στο γήπεδο της Νικομήδειας τη Νέα Γενεά.  

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΝΑΟΥΣΑΣ:
Νάτσιος, Σαράφης(88 Τανούσης), Μήτσικας, Μουμτζίδης(45' Σεπιτάνος Μ.), Λίγγος, Μπρούκι, Κωνσταντινίδης Δ., Κωστόπουλος, Κωνσταντινίδης Π.(72' Κουτσουπιάς), Παπαπέσιος, Γεωργιάδης(77' Σεπιτάνος Κ.)

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΤΑΜΟΥ:
Οβεζίκογλου, Συμεωνίδης, Ορφανίδης(66' Πήχας), Μπύρμας, Νικολαίδης, Μπουγκάρισιτς, Φωτιάδης(88' Ισλάμι), Καραμάριος(76' Κατσιγιαννόπουλος), Μαραγκός, Βούλγαρης(50' Τσανασίδης), Μπουρδάνος






















































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...