Ενημέρωση

ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΝΑΟΥΣΑΣ, ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΛΕΙΤΕ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 6936231736 (ΠΑΣΧΟΥΛΑ ΜΑΡΙΑ)

Δευτέρα 25 Μαρτίου 2019

ΛΕΥΚΑΔΙΑ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΝΑΟΥΣΑΣ 2-0

 Η αλήθεια είναι πως είχα πολύ καιρό να επισκεφθώ μία έδρα και να ζήσω ποδοσφαιρικές στιγμές του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου μίας άλλης δεκαετίας. Εκτός κάποιων λαμπρών εξαιρέσεων (ευτυχώς), το ποδοσφαιρικό επίπεδο στα Λευκάδια συνεχίζει να είναι το ίδιο εδώ και δεκαετίες. Λυπάμαι για τις συμπεριφορές "φιλάθλων", για τα φτυσίματα σε 15χρονια παιδιά, τη συμπεριφορά προπονητών που εκτελούν χρέη παικτών ενίοτε, τη συμπεριφορά παικτών την στιγμή που ένα παιδί είναι πεσμένο στο τερέν από τραυματισμό και το λεξιλόγιο σε γυναίκες που ασχολούνται με το ποδόσφαιρο.

Ελπίζω όταν θα βγουν κατηγορία (γιατί θα βγουν, είμαι απολύτως πεπεισμένη πλέον), να μην ξαναζήσουμε ότι παλεύουμε εδώ και χρόνια να αποβάλουμε από τα γήπεδα.
Κλείνω το θέμα εδώ, διότι όσο πιο αναλυτικά αναφερόμαστε στις συγκεκριμένες συμπεριφορές, τόσο μεγαλύτερο κακό κάνουμε στα παιδιά που αποφασίζουν να ασχοληθούν με το ποδόσφαιρο.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Ολυμπιακός Νάουσας έχασε ΔΙΚΑΙΑ από την ομάδα των Λευκαδίων, αφού δεν κατάφερε ΚΑΙ ΠΑΛΙ να μετουσιώσει τις ευκαιρίες του πρώτου ημιχρόνου για γκολ. Με δύο γκολ στο δεύτερο ημίχρονο, στο 63' και στο 74' τα Λευκάδια πήραν την νίκη και τους πολυπόθητους τρεις βαθμούς, γεγονός που τους  φέρνει σε πλεονεκτική θέση για την άνοδο τους στην επόμενη κατηγορία.

Εμείς τους το ευχόμαστε εγκάρδια, η αλήθεια είναι πως η θέση τους δεν είναι στη Β' ερασιτεχνική όπου το ποδόσφαιρο είναι σε γενικές γραμμές ήρεμο και αγωνίζονται νέα παιδιά που προσπαθούν να δουλέψουν και με το μυαλό τους, εκτός από τα πόδια τους,  και τους ευχαριστούμε θερμά για την φιλοξενία στο συγκεκριμένο παιχνίδι.


















































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...