Ενημέρωση

ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΝΑΟΥΣΑΣ, ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΛΕΙΤΕ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 6936231736 (ΠΑΣΧΟΥΛΑ ΜΑΡΙΑ)

Τετάρτη 2 Ιανουαρίου 2013

Ο ΦΙΛΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΓ. ΓΕΩΡΓΙΟ

      Ευκαιρία να δώσει χρόνο σε όλους τους παίκτες βρήκε ο Γιώργος Δασκαλάκης, στο φιλικό αγώνα σήμερα 2/1/2013 το απόγευμα στον Αγ.Γεώργιο με τον τοπικό Απόλλωνα. Δοκίμασε νέους παίκτες,παλιούς σε νέες θέσεις,ζήτησε εφαρμογή των συστημάτων της προπόνησης στον αγώνα ,έβγαλε συμπεράσματα. Ο αγώνας χαρακτηρίστηκε σαν μια καλή προπόνηση που αν μη τι άλλο ,βοήθησε στην τεχνική κατάρτιση της ομάδας ,από τη μία, και μια υπενθύμιση για το τέλος των εορτών και επιστροφή στη δράση από την άλλη.
       Γενικά η ομάδα έδειξε την καλή φυσική της κατάσταση και ότι μπορεί να αγωνιστεί ισάξια και με ομάδες μεγαλύτερης κατηγορίας. Εντοπίσθηκαν κάποιες αδυναμίες και λάθη,όπως η επανειλημμένη αστοχία ,το περιττό κράτημα της μπάλας, οι ατομικές προσπάθειες κλπ
      Ο αρχηγός της ομάδας Τάσος Μήτσικας δεν κατάφερε να αγωνιστεί, αφού ένα ' ιδιαίτερο τεχνικό  πρόβλημα ' τον κράτησε στον πάγκο ,μακριά από το αγωνιστικό χώρο.
       Απ' ότι φαίνεται ο αγώνας την Κυριακή με τον Κοπανό θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον και θα τον περιμένουμε με αγωνία.
Δεν πρέπει να παραλείψουμε να ευχαριστήσουμε την ομάδα του Αγ.Γεωργίου για τη φιλοξενία, και να τους ευχηθούμε Καλή Χρονιά και επιτυχίες στους αγώνες.















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...