Ενημέρωση

ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΝΑΟΥΣΑΣ, ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΛΕΙΤΕ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 6936231736 (ΠΑΣΧΟΥΛΑ ΜΑΡΙΑ)

Δευτέρα 1 Απριλίου 2013

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΝΑΟΥΣΑΣ - Α.Σ. ΠΑΤΡΙΔΑΣ 1-0

Πάθος για ποδόσφαιρο και δύναμη, μέσα στις λάσπες του πιο απαράδεκτου γηπέδου της Ημαθίας, από 22 νεαρά παιδιά, παρακολούθησαν σήμερα το πρωί στον Αγ.Νικόλαο οι φίλαθλοι και των δύο ομάδων που βρέθηκαν εκεί. Το τελευταίο παιχνίδι του Ολυμπιακού είχε να δώσει πολλά και πάλι στους φιλάθλους, και θα έδινε περισσότερα αν το γήπεδο ήταν σε καλύτερη κατάσταση, και όχι γεμάτο λάσπη.
Ο Ολυμπιακός μπήκε δυνατά στο πρώτο ημίχρονο, αντιμετωπίζοντας μια ομάδα με καθαρά αμυντικό σχήμα, και έχοντας την υπεροχή, κατάφερε να δημιουργήσει πολλές ευκαιρίες για γκολ. Παίζοντας απλό ποδόσφαιρο έφτασε πολλές φορές στην περιοχή της αντίπαλης ομάδας, αλλά δεν κατάφερε να σκοράρει.
Στο δεύτερο ημίχρονο οι ευκαιρίες μοιράστηκαν, μιας και η Πατρίδα άλλαξε το σχήμα της σε πιο επιθετικό ζητώντας τους τρεις βαθμούς. Δύο κλασικές ευκαιρίες από τους φιλοξενούμενους θα μπορούσαν να ανοίξουν το σκορ, αλλά το γκολ ήρθε από τον Ολυμπιακό στο 85' με τον Παρθενόπουλο.
Αξίζει να σημειωθεί πως η πρώτη εμφάνιση του Σταύρου Τσιάκου κάτω από τα δοκάρια της ομάδας, ήταν μία από τις καλύτερες εμφανίσεις τερματοφύλακα που είδαμε αυτή τη σεζόν!
Η ομάδα της Πατρίδας έπαιξε δυνατά και με πάθος, στο ύστατο παιχνίδι της χρονιάς ,παίζοντας το τελευταίο της χαρτί για την παραμονή της στην κατηγορία. Είχε τις ευκαιρίες για να το πετύχει όμως δεν κατάφερε να τις αξιοποιήσει, και ο νόμος του ποδοσφαίρου στάθηκε αμείλικτος για άλλη μια φορά.
 Η λάσπη του γηπέδου δεν επέτρεψε πάλι ,να παιχτεί τεχνικό ποδόσφαιρο , παρά το πάθος των νεαρών παικτών, προς απογοήτευση των φιλάθλων. Αξιοσημείωτο όμως είναι πως παρά την επικινδυνότητα του χώρου , δεν σημειώθηκε ο παραμικρός τραυματισμός και γι αυτό αξίζουν συγχαρητήρια στην ομάδα της Πατρίδας , γιατί ενώ ήταν έκδηλο το πάθος ,η δύναμη και η ανάγκη για νίκη, η συμπεριφορά της ομάδας ήταν μέσα σε αθλητικά πλαίσια και απόλυτα αξιοπρεπής.
Ευχόμαστε στην ομάδα της Πατρίδας κάθε επιτυχία, και ελπίζουμε να την δούμε και πάλι να αγωνίζεται εκεί που της αξίζει...
Το ραντεβού των αγώνων ανανεώνεται για την επόμενη αγωνιστική περίοδο, με την ευχή να πάνε όλα καλά μέχρι τότε και να συνεχίσουμε όλοι με το ίδιο πάθος που ξεκινήσαμε αυτή την αγωνιστική χρονιά!












































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...