Ενημέρωση

ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΝΑΟΥΣΑΣ, ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΛΕΙΤΕ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 6936231736 (ΠΑΣΧΟΥΛΑ ΜΑΡΙΑ)

Δευτέρα 1 Απριλίου 2013

ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΙΑ ....

Μετά το τέλος του αγώνα και ουσιαστικά την πτώση της Πατρίδας από την κατηγορία, μια φωτογραφία που θα συζητηθεί



3 σχόλια:

  1. Κάτι τέτοιες αυθόρμητες στιγμές από συγκεκριμένα άτομα με πολύ ιδιαίτερες συμπεριφορές πραγματικά με γεμίζουν αισιοδοξία όχι μόνο για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο αλλά και για την Ελλάδα ολάκερη. Αφού δεν μπορούμε εμείς οι μεγαλύτεροι να εμπνεύσουμε τη νέα γενιά, ας εμπνευστούμε τουλάχιστον εμείς απ'αυτήν. Είναι αυτονόητο ότι πρέπει να τον μιμηθούμε ΟΛΟΙ. Να είσαι καλά Άγγελε, για το χαμόγελο που μου χάρησες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όλοι εμείς , εδώ στον Ολυμπιακό συμφωνούμε απόλυτα μαζί σας και λέμε το ίδιο.
      Η συμπεριφορά της ομάδας της Πατρίδας, και στα δύο παιχνίδια που κάναμε ήταν όντως ιδιαίτερη και μας εξέπληξε θετικά.
      Ξεκινώντας από τον Πρόεδρο ,τον προπονητή , τους ποδοσφαιριστές και τους φιλάθλους ,μόνο καλά λόγια μπορούμε να πούμε και πως αν όλες οι ομάδες ήταν έτσι ,όχι μόνο το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο αλλά και όλη η Ελλάδα θα ήταν αλλιώς.
      Ενώ στον τελευταίο και κρίσιμο αγώνα δεχθήκαμε παρατηρήσεις από όλους, ο άμεσα ενδιαφερόμενος,ο σύλλογος της Πατρίδας δηλαδή ,δεν έκανε ,προς τιμή του, την παραμικρή κίνηση. Ένας σύλλογος με στελέχη και παίκτες με αξιοπρέπεια και ήθος ,που τιμάνε και σέβονται το ποδόσφαιρο και όχι μόνο. Που τοποθετούν τους ποδοσφαιρικούς αγώνες στο γήπεδο και όχι στα γραφεία των συλλόγων. Που στο γήπεδο παλεύουν για τη νίκη, για τη σωτηρία, και δεν κάνουν φάουλ.
      Αυτή η ομάδα έπεσε. Αυτή η ομάδα που η περηφάνια της μας συγκίνησε και πρέπει να γίνει σημείο αναφοράς σε όλους όσους σήκωσαν ‘καλοπροαίρετα’ το τηλέφωνο και μας προέτρεψαν να μην ‘δώσουμε’ το παιχνίδι. Χωρίς ίχνος ντροπής , και γλύφοντας δεξιά και αριστερά, έσωσαν τις ομάδες τους ,με τον ίδιο ακριβώς τρόπο που κάποιοι άλλοι σώζουν την Ελλάδα.
      Δυστυχώς ο Ολυμπιακός παίζει κι αυτός μόνο στο γήπεδο.
      Δυστυχώς σε μας έλαχε να παίξουμε το ρόλο του δήμιου.
      Δυστυχώς στο επόμενο πρωτάθλημα, θα αντιμετωπίσουμε πάλι βρισιές, βία, κλωτσιές, φασαρίες, φωνές.
      Δυστυχώς ίσως πάλι να μην πανηγυρίσουμε γκολ.
      Ευτυχώς όσο υπάρχουν τέτοιες ομάδες και αισιόδοξοι θα είμαστε, και χαμόγελα θα βλέπουμε, και τον κάθε αγώνα θα τον κάνουμε γιορτή.
      Τέλος είμαστε υπερήφανοι για αυτά τα παιδιά ,για αυτή τη γενιά, που συνεχίζει να μας δίνει μαθήματα ήθους, φιλίας συναδελφικότητας μα πάνω από όλα αθλητικού πολιτισμού. Σε αυτούς ελπίζουμε.

      Διαγραφή
  2. Το ηθικό είναι ένα μέγεθος μεταβλητό, δεν αρκεί η εφάπαξ επιτυχία του σε υψηλό βαθμό, αλλά απαιτεί την συνεχή επαγρύπνηση και την διαρκή φροντίδα του παιδαγωγού(καθηγητής Φυσικής Αγωγής)- προπονητή, να διατηρεί σταθερό αυτό, προκειμένου η αποδοτικότητα της ομάδας να βρίσκεται κατ' αντιστοιχία και αυτή σε συνεχή πρόοδο. Θεμελιώδης όμως παράγοντας για την ομαλή και αποδοτική λειτουργία της Ομάδας είναι η καταλληλότητα του προπονητή για το είδος της εργασίας που εκτελεί.
    Η καταλληλότητα του προπονητή εκφράζεται με δύο σκέλη: την επιλογή και την εκπαίδευσή του στο είδος της εργασίας του.Και δίκαιον κατά Πλάτωνα ήταν ο καθένας στην Πόλη να κάνει την εργασία εκείνη, που στη φύση του ταιριάζει.Ο Ανταγωνισμός είναι γνώρισμα της ψυχής κάθε ανθρώπου και προέρχεται από την φυσική δύναμη για κοινωνική αναγνώριση.Και στα μέλη κάθε ομάδας αναπτύσσεται ο ανταγωνισμός, αλλά είναι θέμα χειρισμού της προσωπικότητας, ώστε αυτή να ενθαρρύνεται να δρά μέσα στο πνεύμα της ενότητας της ομάδας και του ομαδικού της έργου.Γενικά είναι γνωστό ότι ο ανταγωνισμός αναπτύσσεται με αφορμή την απόκτηση του ίδιου επάθλου από πολλούς μαζί. Η ομάδα δεν είναι ένα απλό άθροισμα των ικανοτήτων των μελών της, αλλά κάτι παραπάνω .Η ομάδα λειτουργεί αποτελεσματικά όταν τα μέλη της συνεργάζονται και επικοινωνούν, αμφισβητούν το ένα το άλλο, αλλά ανοικτά και με ειλικρίνεια, με μοναδικό σκοπό την καλύτερη κάθε φορά επίδοση. Επιτυγχάνει η ομάδα όταν όλοι όσοι συμμετέχουν αισθάνονται επιτυχημένοι και κανένας νικημένος ή μειωμένος.Η ανάπτυξη της ομάδας είναι οι συνειδητές ενέργειες που έχουν στόχο να επισημάνουν και να εξαλείψουν τα εμπόδια, αλλά και να βελτιώσουν τη συμπεριφορά, για να μπορέσει αυτή να οδηγηθεί σε εξαιρετική απόδοση.
    Να ειστε αισιόδοξοι,να χαμογελάτε και να ειστε υπερήφανοι.....
    Καλή συνέχεια
    Ο Προπονητής της Πατρίδας -Καθηγητής Φυσικής Αγωγής
    Βασδέκης Κωνσταντίνος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...