Ενημέρωση

ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΝΑΟΥΣΑΣ, ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΛΕΙΤΕ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 6936231736 (ΠΑΣΧΟΥΛΑ ΜΑΡΙΑ)

Τετάρτη 12 Ιουνίου 2013

ΑΘΛΗΤΙΚΟ CAMP 2013


       Ο Α.Ο. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΝΑΟΥΣΑΣ διοργανώνει αθλητικό Camp για αγόρια και κορίτσια από 5-13 ετών. Θα πραγματοποιηθεί από τις 22  εως τις 30 Ιουνίου στον Αγ.Νικόλαο.
Το Camp αυτό,είναι η αρχή του προγράμματος που θα εφαρμόσει ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΝΑΟΥΣΑΣ, στις Ακαδημίες του, με σκοπό την δημιουργία αθλητικής παιδείας και την γνωριμία των μικρών αθλητών με την αθλητική ακαδημία.

 Η αθλητική ακαδημία θα λειτουργεί παράλληλα με την ακαδημία του ποδοσφαίρου,όλο το χρόνο,και θα απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας 5 - 9 ετών.
    Σκοπός της θα είναι η εκμάθηση βασικών κανόνων της αθλητικής ζωής αλλά και η σωστή άσκηση με έμπειρους καθηγητές φυσικής αγωγής.
   Στο πρόγραμμα της αθλητικής ακαδημίας θα υπάρχουν μαθήματα διατροφής,ψυχολογίας και εκμάθηση βασικών αρχών, κολύμβησης,κλασικού αθλητισμού,ποδηλασίας, αθλοπαιδιών, σκι.... κλπ

Για εγγραφές, πληροφορίες, διευκρινήσεις, μπορείτε να απευθυνθείτε στα γραφεία του Ολυμπιακού, κάθε Τρίτη και Τετάρτη, από τις 19.00 εώς τις 21.00, καθώς και στο τηλέφωνο 6936231736 (Μαρία Πασχούλα).



>


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...