Ενημέρωση

ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΝΑΟΥΣΑΣ, ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΛΕΙΤΕ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 6936231736 (ΠΑΣΧΟΥΛΑ ΜΑΡΙΑ)

Σάββατο 15 Ιουνίου 2013

ΑΘΛΗΤΙΚΟ CAMP 2013, ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

     Το camp του Ολυμπιακού Νάουσας θα διεξαχθεί στον Άγιο Νικόλαο Νάουσας από τις 22 έως τις 30 Ιουνίου. Αφορά παιδιά 5-13 ετών τα οποία θα γυμνάζονται από καταξιωμένους, έμπειρους και πτυχιούχους γυμναστές και προπονητές. 
      Θα διαρκέσει οκτώ ημέρες και τα παιδιά θα απασχολούνται αθλητικά από τις δέκα το πρωί μέχρι τις τέσσερις το απόγευμα.
      Οι γονείς θα ενημερωθούν από διατροφολόγο, έτσι ώστε να φροντίσουν να παρέχουν στα παιδιά τους το κατάλληλο κολατσιό για τις μέρες που γυμνάζονται, και όχι μόνο.
      Οι μέρες των παιδιών, θα γεμίσουν από άθληση, αθλητική παιδεία, γνωριμία με όλα τα αθλήματα, διαδραστικά παιχνίδια, γνωριμία με τη φύση, κολύμπι, αλλά και πολλά άλλα.
      Η τιμή ανέρχεται στα 50 ευρώ για κάθε παιδί και για τις οχτώ ημέρες. Για τα αδελφάκια υπάρχει έκπτωση 30% και όταν πρόκειται για τρία αδέρφια, θα πληρώσουν μόνο τα δύο.


Οι εγγραφές θα γίνουν Τρίτη και Τετάρτη στα γραφεία του Ολυμπιακού που βρίσκονται εντός του δημοτικού σταδίου της Πόλης, από τις 7.00 μέχρι τις 9.00 το απόγευμα.
Για περισσότερες πληροφορίες, για διευκρινήσεις αλλά και εγγραφές μπορείτε να επικοινωνήσετε στο 6936231736 (Μαρία Πασχούλα)
Μυείστε τα παιδιά σας στον αθλητισμό με τον πιο ευχάριστο τρόπο, ποντάρετε στην άσκηση και δεν θα χάσετε! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...