Ενημέρωση

ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΝΑΟΥΣΑΣ, ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΛΕΙΤΕ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 6936231736 (ΠΑΣΧΟΥΛΑ ΜΑΡΙΑ)

Τρίτη 30 Ιουλίου 2013

ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ... ΟΜΩΣ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ




·         Τα λίγα χρήματα, που πραγματικά με κόπο μαζεύουμε ,από φίλους και γνωστούς , τα κάνουμε ρούχα και εξοπλισμό για την ομάδα.
·         Δεν αμείβεται κανείς με χρήματα  αλλά αυτό που εισπράττουμε  εμείς στον Ολυμπιακό σαν αμοιβή δεν συγκρίνεται με χρήματα.




·         Οι ποδοσφαιριστές  μας  έχουν μεγάλη αξία  αλλά όχι συναλλαγματική  τιμή. Δεν είναι ούτε μετοχές σε ξοφλημένο χρηματιστήριο  ούτε εμπόρευμα σε ράφι, είναι ερασιτέχνες και ξέρουν γιατί παίζουν μπάλα.

·         Μπορεί κάποιοι να πηγαίνουν σε μεγαλύτερες κατηγορίες, για περισσότερη προβολή. Εμείς όμως προβάλλαμε περισσότερο τα παιδιά μας .Σε λιγότερο από χρόνο κάναμε απίστευτα νούμερα προβολής για επαρχιακό ερασιτεχνικό  αθλητικό σωματείο. Περισσότερες από 43.000 προβολές και 10.000 επισκέπτες.


·         Κάναμε, σ ένα χρόνο τέσσερις εκδηλώσεις , με σημαντικότερη την ημερίδα

·         Χρησιμοποιούμε γυμναστές, προπονητές, διατροφολόγους , ψυχολόγους  και μάλλον αυτό λέγεται παιδεία.


·         Με λίγα χρήματα οργανώσαμε το πρώτο αθλητικό camp. Η τιμή ήταν συμβολική και σε όσους δεν μπορούσαν οικονομικά δεν δημιουργήθηκε καμία απαίτηση.

·         Γνωρίσαμε στα πιτσιρίκια μας την κολύμβηση, την οποία την συμπεριλαμβάνουμε  στο πρόγραμμα προπόνησης της ομάδας.

·          Τα χαρούμενα  και χαμογελαστά πρόσωπα των παιδιών μας δημιουργούν  την υποχρέωση , για περισσότερο camp του χρόνου. Αυτές οι ευτυχισμένες φατσούλες  δεν συγκρίνονται  με καμιά νίκη και με καμιά άνοδο κατηγορίας.    Τα μεγέθη είναι άνισα ,δεν συγκρίνονται και δεν ανταλλάζονται.


·         Θέλουμε να δημιουργήσουμε άλλες αγωνιστικές συνθήκες και για τους 22 ποδοσφαιριστές. 

·         Το παλεύουμε με το γήπεδο μας . Έχουμε στρώσει 200 κυβικά κροκάλα ,και έγιναν σε ικανοποιητικό  βαθμό τα έργα απορροής . Περιμένουμε τις κατάλληλες συνθήκες για τη σπορά.

·         Τα σχέδιά μας για το μέλλον δεν έχουν τελειωμό και στο άκουσμά τους κάποιοι γελάνε. Έτσι κάνουμε και το γέλιο πραγματικότητα

·         Τέλος θα αναλάβουμε υπεύθυνα να αναδείξουμε την ιστορία του Ολυμπιακού Νάουσας του αρχαιότερου αθλητικού σωματείου της πόλης , ξεκινώντας από το 1928, το έτος ίδρυσης του....... έπεται συνέχεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...