Ενημέρωση

ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΝΑΟΥΣΑΣ, ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΛΕΙΤΕ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 6936231736 (ΠΑΣΧΟΥΛΑ ΜΑΡΙΑ)

Τετάρτη, 14 Αυγούστου 2013

ΑΡΧΙΣΑΝ ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΗΝ ΑΚΑΔΗΜΙΑΟ   Α.Ο. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΝΑΟΥΣΑΣ είναι το αρχαιότερο αθλητικό
σωματείο της πόλης. Ιδρύθηκε το 1928 και στη μακροχρόνια ιστορία του το όνομα του είναι συνδεδεμένο με πλήθος δραστηριοτήτων ,όπως: ποδόσφαιρο , μπάσκετ ,θεατρικές παραστάσεις, μουσικές εκδηλώσεις κ.λ.π. Μέσα από την πορεία του στο χρόνο, μαζί με τον  Ολυμπιακό περνά και η ιστορία της πόλης αντίστοιχα , με τα χαρακτηριστικά της κάθε εποχής.


Σήμερα ο Ολυμπιακός, συνεχίζοντας αυτήν την παράδοση, προσπαθεί να δημιουργήσει καινούργια δεδομένα στο χώρο του αθλητισμού και κυρίως του ποδοσφαίρου.
    Την περασμένη χρονιά συμμετείχε στο ερασιτεχνικό πρωτάθλημα ,της Α2 κατηγορίας, της  Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ημαθίας, με μια νεαρή ομάδα, στελεχωμένη με δύο έμπειρους μεγαλύτερους ηλικιακά ποδοσφαιριστές, και κατάφερε να καταταχθεί στην τέταρτη θέση του πρωταθλήματος .
>
    Σκοπός της ομάδας ήταν και παραμένει ,η παιδεία , ο αθλητικός πολιτισμός, η αγωνιστικότητα ,η φιλία ,η άμυλα, η συνεργασία, η ομαδικότητα και όχι κατά ανάγκη η κατάκτηση του πρωταθλήματος με οποιοδήποτε τρόπο.

    Μέσα στις εκδηλώσεις της ομάδας, χρεώθηκε και η αθλητική Ημερίδα, που έγινε το Μάιο, με ενημέρωση ειδικών, σε θέματα διατροφής, ψυχολογίας και ποδοσφαιρικής παιδείας.
                                   
   Σταθμός στην περυσινή πορεία του Ολυμπιακού ήταν και το Camp στον Αγ. Νικόλαο , που ενθουσίασε μικρούς και μεγάλους με την ποικιλομορφία των δραστηριοτήτων του, όπως μπάσκετ, βόλεϊ, ποδόσφαιρο, κολύμβηση, τρέξιμο, πεζοπορία. ποδηλασία και ατέλειωτο παιχνίδι.
   Παίρνοντας το τελευταίο σαν αφορμή, γεννήθηκε η ιδέα μιας Ποδοσφαιρικής Ακαδημίας , με όλα τα παραπάνω χαρακτηριστικά στα μικρά τμήματα , λειτουργώντας με τα πρότυπα των μεγάλων συλλόγων της Ευρώπης.
 

ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ  ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ – ΜΑΖΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ
Ο  ΑΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΝΑΟΥΣΑΣ ανακοινώνει τη λειτουργία της ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ αλλά και την ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΜΑΖΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ,με έναρξη τον Σεπτέμβριο του 2013.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...